Kako uštedeti pri učenju stranih jezika?

U proteklih godinu i po dana, od kada je svet zahvaćen pandemijom Koronavirusa, svi smo suočeni sa novim izazovima i stvaranjem potpuno novih navika. Rad od kuće, društveno distanciranje i novi životni izazovi doveli su do toga da više vremena provodimo u svojim domovima. Stalno smo pod pritiskom zbog uputstava da izbegavamo okupljanja, ali i pred velikim očekivanjima da svoje vreme iskoristimo pametno i steknemo nova znanja i veštine.

U tako neizvesnim okolnostima nameće se pitanje kako da kvalitetno radimo na sebi, ne rasipajući vredne resurse kao što su novac i, naravno, naše slobodno vreme.

Foto: Promo

Ovaj period je mnoge od nas primorao da se upoznamo sa modernim tehnologijama i prestanemo da zaziremo od online sastanaka, video poziva i savremenih načina komunikacije. Drugima je, pak, omogućio da se posvete svom domaćinstvu, nauče neku korisnu veštinu, saznaju kako mogu da poprave ponešto ili usavrše svoje kulinarske sposobnosti. Mnogi su konačno imali vremena da se posvete svojim talentima i hobijima, kao što je sviranje nekog instrumenta, stvaralačka umetnost ili razvijanje talenta za učenje stranih jezika.

Upravo se online učenje stranih jezika pokazalo kao jedna od najčešćih aktivnosti kojoj su se hiljade ljudi posvetili tokom pandemije, koristeći priliku da započnu nešto što su dugo odlagali.

Koje su prednosti ONLINE učenja stranih jezika?

Učenje stranih jezika je neophodno, kako u poslovnom, tako i u privatnom životu, bez obzira da li planirate da se selite u inostranstvo, tražite novi posao ili ste jednostavno željni novih znanja.

Pre samo dvadesetak godina, ovaj vid učenja je bio nezamisliv, a danas imamo mnogo različitih opcija – počev od aplikacija, preko YouTube lekcija, pa sve do ONLINE individualnih ili grupnih časova sa profesorom.

Prednosti ONLINE učenja jezika su brojne, a ušteda vremena i novca su samo neke od njih.

Zahvaljujući ONLINE nastavi, više ne morate da napuštate svoj dom i izlažete se gužvi u saobraćaju ili vremenskim prilikama. Možete da ostanete kod kuće i družite se ONLINE sa ostalim polaznicima ili ćaskate sa profesorom na individualnom času, i na taj način steknete korisna znanja, bez previše napora.

ONLINE nastava takođe omogućava i pohađanje časova gde god da se nalazite, tako da ne morate dodatno trošiti svoje vreme na dolazak na nastavu, traženje parkinga i povratak kući.

Kako odabrati odgovarajuću školu stranih jezika?

Pored volje i želje za učenjem, koje moraju da budu prisutne, veoma je bitno odabrati pravo mesto za sticanje znanja. Potrudite se da na vreme odaberete pravo mesto za učenje jezika, kako ne biste gubili vreme i novac.

Prilikom odabira je bitno da obratite pažnju na stručnost kadrova, raznovrsnu ponudu kurseva i jezika, kako biste mogli da odaberete baš onaj koji vama najviše odgovara, kao i na tradiciju, kojom segarantuje kvalitet obrazovne ustanove.

Ukoliko ste zaista ozbiljni u nameri da naučite ili usavršite strani jezik, EQUILIBRIO - Obrazovni sistem je pravo mesto za vas!

Foto: Promo

EQUILIBRIO – Obrazovni sistem – 20 godina sa vama!

EQUILIBRIO - Obrazovni sistem već 20 godina organizuje široku ponudu sertifikovanih kurseva stranih jezika, među kojima su: opšti Premium kursevi iz čak 10 stranih stranih jezika, specijalizovani kursevi, pripremni kursevi za polaganje međunarodno priznatih ispita, kursevi za preduzeća, dečiji i omladinski kursevi, letnji i zimski jezički kampovi itd.

EQUILIBRIO je tokom godina postao jedna od najprepoznatljivijih institucija u oblasti učenja stranih jezika na teritoriji grada Beograda, a uvođenjem ONLINE nastave, njihova delatnost se proširila i na teritoriju cele Srbije, kao i van granica naše zemlje.

ONLINE časovi, putem Skype-a u EQUILIBRIO Centru
su identični učenju u pravoj učionici i garantuju brz i siguran napredak!

Pohađanje kurseva u EQUILIBRIO – Obrazovnom sistemu vam omogućava:

  • BESPLATNO testiranje znanja
  • BESPLATNE konsultacije sa profesorima
  • BESPLATNO izdavanje zvaničnog sertifikata
  • BESPLATNU pismenu garanciju kvaliteta, koja omogućava ponovno pohađanje istog kursa ukoliko polaznik ne položi završni ispit.

Nikad bolja ponuda za učenje stranih jezika!

Povodom 20 godina postojanja, EQUILIBRIO – Obrazovni sistem zajedno sa vama proslavlja sve dosadašnje uspehe! Za sve vas su pripremili posebnu ROĐENDANSKU AKCIJU za učenje stranih jezika, koja podrazumeva popust do čak 50% plus dva kursa po ceni jednog (još jedan potpuno besplatan kurs uz svaki ONLINE PREMIUM KURS stranog jezika).

Foto: Promo

U kriznim vremenima kao što je ovo, jedina sigurna investicija je – znanje! Pravo je vreme da osigurate sebi bolju budućnost! Iskoristite specijalnu rođendansku akciju, pohađajte dva kursa po ceni jednog uz popust od 50% i steknite zvanični sertifikat.

Za sve informacije o aktuelnim ROĐENDANSKIM CENAMA posetite: www.stranijezici.com i odaberite kurs stranog jezika koji vam najviše odgovara.

Pogledajte još