PEVAČICA ĆE MESEČNO ZARAĐIVATI 40 HILJADA EVRA: Ljupka Stević ulazi u "Zadrugu 5"?

Ljupka Stević navodno ulazi u "Zadrugu 5"!

Pevačica je bila na sastanku sa čelnicima televizije Pink, kojima je tražila mesečni honorar od čak 40.000 evra.

Dogovor navodno još nisu postigli jer je Ljupka u međuvremenu otišla na odmor u Italiju, ali će već sledeće nedelje ponovo otići na sastanak na Pink kako bi saznala da li će dobiti honorar koji je tražila.

- Ljupka je i ranije imala pozive za rijaliti, ali je uvek odbijala jer nije bila zadovoljna honorarom. Međutim, pošto raste broj zaraženih koronom i postoji mogućnost da pevačima nastupi budu otkazani, ona je rešila da ovog puta prihvati ponudu. Tražila im je 40.000 evra mesečno i na sledećem sastanku će se dogovoriti o definitivnom iznosu. Već se dogovorila s producentima da se u rijalitiju ne takmiči za glavnu nagradu, već da bude samo specijalni gost - kaže naš izvor i dodaje da je Ljupka spremna da pred kamerama otkrije sve tajne svoje veze sa oženjenim muškarcem.

- Ljupka je punih deset godina bila sa Simketom. Nakon skandaloznog raskida, kad mu je u naletu besa uništila auto, otkrila je medijima neke njegove tajne, ali je sada producentima obećala da će u "Zadruzi" ispričati mnoge stvari kojima će šokirati javnost!

Posle sastanka sa Ljupkom producenti su navodno pozvali i njenog bivšeg!

- Simića su nedavno pozvali na sastanak na Pink, a on im je rekao da je na odmoru sa porodicom. Kad je čuo da ga zapravo zovu u rijaliti, rekao im je da nema šanse da prihvati ponudu, tako da se susret bivših ljubavnika sigurno neće desiti pred kamerama. Ipak, i sam Ljupkin ulazak u "Zadrugu" dići će veliku prašinu - priča izvor.

Ljupka Stević je pred početak "Zadruge 5" otputovala u Italiju u šoping. Pevačica je čula da su tamo velika sniženja, pa je otišla da se odmori, ali i da kupi novu odeću za rijaliti.

Tim povodom ona se oglasila i koja je kratko potvrdila saznanja.

- Trenutno sam na odmoru, ne mogu da se bavim sada time. Tačno je da su me zvali čelnici televizije, ali o detaljima ne mogu da pričam - rekla je Stevićeva.

Izvor: Informer/Kurir.rs
Foto: ljupkastevic/Instagram

Pogledajte još