PREMA OBLIKU LICA: Odaberite odgovarajuću frizuru za vaše venčanje

Frizure za venčanje prema obliku lica će savršeno upotpuniti izgled za najlepši dan u životu.

Savršena frizura za venčanje možda deluje kao najmanja briga na nedoglednom spisku pri organizaciji venčanja. Ali ipak, frizura je jednako važna kao i burme, haljina i sala.

Stoga, važno je da odredimo onu savršenu, koja će nam pristajati. Bilo da je u pitanju punđa, opuštena frizura s hair asesoarima ili lokne, svaka frizura za mlade je prelepa. Ali, svako lice mlade je drugačije. Zbog toga, neke frizure, ma koliko nam se sviđale, jednostavno nam ne stoje, zbog oblika lica.

Ovalno lice

Žene s ovim oblikom lica mogu da nose gotovo sve! Njima pristaju i punđe, i opuštene punđe, kao i šiške.

Četvrtasto lice

Vama hair stilisti savetuju da nosite ili nisku punđu ili opuštenije talase u kosi. Delove kose pokupite, a delove pustite da slobodno padaju kako bi ublažili oštre crte lica.

Foto: Ilustracija/Pexels.com

Srcoliki oblik lica

Frizure s razdeljkom u sredini su apsolutno savršene za vas! Uz to, neka vam kosa ima dobru teksturu i neka pokrije uglove brade.

Kvadratasti oblik lica

Visoka punđa je idealna za vaš oblik lica. Uz to, delove kose možete ostaviti spuštene. Ovako ćete naglasiti jagodice i dodati širinu samom licu.

Okruglo lice

Kako biste postigli iluziju viših jagodica, birajte frizure s razdeljkom sa strane, poput konjskog repa. Možete i pustiti kosu, ali tada razdeljak treba da bude dublji.

Izvor: Lepotaizdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još