ŠESTORO NOVIH TAKMIČARA STIGLO U BELU KUĆU: Jovana Tomić Matora oduševljena ovogodišnjim zadrugarkama, već našla "kombinaciju" za sebe (VIDEO)

Nakon što se novih sedam učesnika "Zadruge 5" smestilo u Belu kuću u Šimanovce došlo je vreme da Dušica Jakovljević da predstavi nove takmičare.

Kao 15. učesnik nove sezone "Zadruge", samo dva meseca nakon izlaska, u Belu kuću vraća se Fran Pujas. Takmičar iz Hrvatske ove godine ulazi sam, tvrdeći da je pobedio demone sa kojima se borio u prošloj sezoni.

Iz Beograda u "Zadrugu" stiže Aleksandar Bogunović Zverka, menadžer klubova, koji kaže da želi da se zeza i uživa, te da ne voli "drekavce i lajavce".

Milana Šarac Mima klaberka iz Šida voli nove ljude, ali ne voli ružne devojke jer su ljubomorne na nju. Ona kaže da postaje mnogo ovogodišnjih učesnika i da je spremna da ih raskrinka.

Kontroverzna Slovenka Deniz Dejm ima 25 godina i dolazi iz Ljubljane. Ona kaže da je volela da pije, ali da se izlečila, te da više nije alkoholičarka. Deniz je biseksualka, sviđaju joj se i muškarci i žene, a posebno joj se dopadaju Maja i Taki Marinković.

Viktorija Mitrović u "Zadrugu" stiže iz Kragujevca. Viktorija kaže da je život nije mazio. Bavi se modelingom i želi da postane modni dizajner. Ona kaže da trenutno nije u vezi, ali da ima "kombinacije", te da će u rijalitiju zavoditi momke koji imaju dobru energiju.

Jovana Tomić Matora vraća se u "Zadrugu" jer će tako njeni roditelji uvek znati gde je. Matora ovog puta ulazi bez taktike, a već je pronašla devojku za ljubljenje i vezu bez obaveze - u pitanju je Viktorija Mitrović.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još