ONA JE LUTKA, MI SMO PORODICA: Zlata Petrović konačno progovorila o vezi sina Jovana i Nataše Rodić

O vezi sina Zlate Petrović, Jovana Pejića i Nataše Rodić, se pre godinu dana šuškalo, međutim tu se ništa više od flerta nije desilo.

Ipak, nedavno su se pevačicin sin i najstarija sestra Rodić našli na proslavi povodom rođenja sina Mirka Šijana i Bojane Rodić i varnice su navodno opet planule, Zlata je prema pusanju domaćih medija, navodno brže-bolje reagovala i sinu skrenula pažnju da se drži što dalje od Nataše.

Međutim, kako pevačica ističe ona Natašu obožava i nema ništa protiv toga što se ona i njen sin druže.

- Pa neka ga spajaju. Ja to čitam, pa se čujem sa Natašom i smejemo se tome. Ona kaže da je navikla na tračeve i da je ne pogađaju. Ona je neiskompleksirana devojka i od posla nema vremena da se bavi tračevima, kao ni moj sin Jovan.

Nedavno se voditelj Zoran Pejić Peja, Jovanov otac pohvalio da je dobio poklon od porodice Rodić.

- To je baš lepo. To pokazuje da su fini ljudi. Oni su naši prijatelji samim tim što su Gocini prijatelji. Nataša je jedna lutka i normalno je da se ona i Jovan viđaju kod Goce. Rodići su nam bukvalno porodica.

Zlata se i dotakla Saše Popovića i navodnih priča da je volela da ga šamara dok su bili u vezi.

- Ma kako ne, ja sam sve muževe i momke poubijala. Ja sam rekla da kada se u vezi ili braku posvađam možda jedno drugom kažemo nešto ružno i što ne mislimo, a budalaština je da smo se šamarali. Šta god da smo radili, to je naša stvar - rekla je Zlata Petrović za "Star".

Izvor: Blic.rs
Foto: pejic_jovan/Instagram

Pogledajte još