IMAM KRVNE SUDOVE ČOVEKA OD 80 GODINA: Zoran Pejić Peja otkrio detalje zdravstvenog stanja nakon ugradnje bajpasa

Zoran Pejić Peja napustio je bolnicu nakon operacije na odeljenju za transplataciju. U proteklim danima lekari su pratili njegovo stanje i oporavak nakon ugrađivanja bajpasa, a sada je pušten iz bolnice na kućno lečenje.

Peja sada otkrio sve detalje svog zdravstvenog stanja.

Voditelj je istakao da nije osetio nikakve bolove nakon operacije i da je jedino saznao da ima krvne sudove čoveka od 80 godina kada ga je doktorka zamolila da ode na skener.

Operacija je obavljena 8. februara, a Peja je rekao da je bio poslušao doktora i da se trudio što više da se kreće. Istakao je da je bilo straha pre operacije i da se svako boji takvih stvari, ali da je sada spreman za povratak na posao i vraćanje normalnom životu.

Peja je izrazio zahvalnost svojoj rodbini, prijateljima i drugarima koji su bili uz njega tokom celog procesa, a sada je shvatio koliko je bogat čovek. Na kraju, pustio je suzu dok je govorio o tome kako je bilo teško ustati iz kreveta nakon operacije i kako se nada da je sve dobro sada.

- Nisam osetio od bolova ništa. Obično se oseti zamaranje, bol u grudima, al' kod mene ništa! Doktorka i moja dobra prijateljica Emilija Nestorović me je zamolila da odem na skener i tad sam saznao da imam krvne sudove čoveka od 80 godina. Operacija je bila 8. februara. Tamo sam u bolnici govorio svima da dođu kod mene u emisiju - istakao je Peja.

- Rezovi su na grudima, na obe noge... Moram da se vraćam nekoj normali, uskoro počinjem da radim opet. Strah je postojao pre operacije, nikad nisam imao tako nešto. Svako se boji tako nečeg. Kad doživiš infarkt ne znaš gde se nalaziš. Tebi se čini da ulaziš u salu zdrav. Ja sam ovo sve izgurao. Svi su bili uz mene, rodbina, prijatelji, drugari, tek sad sam shvatio koliko sam bogat čovek - dodao je voditelj.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Grand Magazin Tv Grand - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još