PRINCEZO NAŠA, JEDVA TE ČEKAMO: Katarina Grujić nestrpljiva da upozna ćerku Katju

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić 30. avgusta jedno drugome zavetovali su se na večnu ljubav na tajnom venčanju, koje je bilo upriličeno na salašu nadomak Čeneja.

Atraktivna crnka nakon što je izgovorila sudbonosno "da" otkrila je da je u poodmakloj trudnoći, te da će u decembru na svet doneti svoje prvo dete.

Dvadesestdevetogodišnja zvezda "Grand" produkcije saopštila je da čeka ćerku, te da je zajedno sa suprugom za svoju naslednicu odabrala ime Katja.

Zgodna trudica danas se oglasila na nalogu na društvenoj mreži Instagram i otkrila da s nestrpljenjem iščekuje dan kada će upoznati devojčicu, koja joj je već promenila život.

- Najlepši trenutak u životu za mene je onaj kada sam podelila sa voljenom osobom da jedno malo biće, mešavina nas dvoje dolazi na svet! Ta sreća i osećaj se ne može opisati! Za mene, počinje neki novi život, lepši, ispunjeniji, odgovorniji, srećniji! Katja, jedva te čekamo, princezo naša - napisala je buduća majka pokraj svoje fotografije na kojoj pozira držeći se za trudnički stomačić.

Nakon objave popularne pevačice usledili su komentari oduševljenih prijatelja, kolega i fanova koji su Kaći poželeli sreću, a oglasio se i budući otac.

- Moje princeze - napisao je kratko uspešni sportista.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: katarinagrujic.doll/Instagram

Pogledajte još