REKLA MI JE DA MISLI DA ĆE UMRETI: Milan Radulović progovorio o zdravstvenom stanju majke Marine Tucaković

Marini Tucaković, kojoj je jutros naglo pozlilo, kada je prema rečima njenog sina dobila jaka gušenja, ukazana je prva pomoć. Njen sin, Milan Laća Radulović, otkrio je da mu je majka tokom napada rekla da misli da će umreti.

- Došao je tehničar koji joj je dao deksazon i aminoflin. Lakše diše, ali i dalje je loše. Mama je već danima jako loše, prošla je poslednji proces hemioterapije koju je jako loše podnela. Ima otprilike 45 kila. Jako loše podnosi njen organizam sve što se dešava. Poslednjih dana je jako, jako loše. Trebalo je da ide i na zračenje, međutim, preslaba je za zračenje, gledamo šta će biti dalje - kaže Laća.

- Danas se desilo to da je imala naglo gušenje, bukvalno mi je rekla da misli da će umreti. U tom trenutku sam pozvao hitnu pomoć, našu bolničarku koja nije mogla da dođe. Hitna me je potom uputila na patronažnu službu, ili kako se već zovu. To je bilo oko 10 ujutru, a rekli su mi da ih zovem oko 14 ili 14.30h - kaže tekstopisac.

Tada je, kaže, odlučio da stvar preuzme u svoje ruke.

- Preuzeo sam stvar u svoje ruke i u svom tom ludilu i panici traženja ljudi, okačio sam "tvit" kako bi što pre reagovao da mi majka ne umre. Ne želim da svaljujem ovo na zdravstvo, svi znamo da je haos u zemlji i da je svuda s*anje, ovo je samo jedna služba koja je otkačila moju majku, teškog pacijenta - dodaje Laća.

- Novinari su se u jednom trenutku skupili ispred kuće, navikao sam na njih. Bila ih je gomila kada smo iznosili mrtvog brata, slikali su mi i majku kada je padala na aerodromu, tako da sam hladnokrvan - zaključio je on.

Izvor: Nova.rs
Foto: laccanotlaca/Instagram

Pogledajte još