MOJA MAJKA JEDVA DIŠE: Naglo se pogoršalo stanje Marine Tucaković, oglasio se Laća Radulović

Stanje Marine Tucaković se tokom noći drastično pogoršalo.

Iako se isprva činilo da je njeno stanje bilo bolje, situacije se tokom večeri promenila.

- Rekli su mi samo da je saturacija jako niska. To znači da jedva diše. Situacija se menja iz minuta u minut i jako mi je teško da dođem do informacija - rekao je Marinin sin Milan Radulović Laća.

Laća je ranije rekao da nije direktno u kontaktu sa Marinom, jer ona nije svesna i ne barata mobilnim telefonom.

- Najžalije je meni što ne barata mobilnim telefonom, što znači da nije u budnom stanju i što dalje znači da ne mogu preko poruke makar da osetim svoju majku. Znam da je na odeljenju koje nije Kovid ambulanta. Asimptomatski je Kovid, pa zbog toga to može. Leče je zbog primarne bolesti – karcinoma. Ja sam se izolovao. Neću ići kući do daljnjeg  - rekao je on ranije.

Radulović je ispričao za medije da ukućani prvobitno nisu sumnjali da Marina Tucaković ima koronavirus.

- Bila je u strašnom stanju. Pre tri dana je testirana na koronavirus i rezultat je bio negativan. Nismo ni sumnjali na koronavirus.

- Mislili smo da je karcinom napredovao i da je pukao odliv i da je to uzrokovalo problem. Sada je u Dr Dragiše Mišovića, na intenzivnoj, u jako je lošem stanju, na kiseoniku. Poslala mi je poruku, to znači da je malo živnula, ali videćemo. Doktori nisu davali nikakve prognoze, menjaće se iz sata u sat - rekao je Laća i dodao:

- Zahvalan sam svim dobrim ljudima koji šalju pozitivne misli i zahvalan sam patrijarhu koji je očitao molitvu - zaključio je Laća.

Izvor: Nova.rs
Foto: marina.tucakovic/Instagram

Pogledajte još