ONA JE UNIŠTENO DETE, SKIDALA SE ZA 400 DINARA I PRODAVALA GOLE SLIKE: Komšije otkrile šokantne detalje o Viktoriji Mitrović

Ispovest učesnice "Zadruge 5", Viktorije Mitrović, potresla je Srbiju, a u rijalitiju je otkrila da ju je silovao sveštenik kada je imala svega 12 godina.

Njene komšije iz sela u blizini Kovina otkrili su da se sveštenik vratio u selo, navodeći da je baš 21. septembra izašao iz zatvora.

- Ona je uništeno dete bukvalno. Roditelji su je se odrekli kad je bila mala, maćeha je maltretirala nakon što je počela da živi sa ocem. Teška je njena sudbina, ne bih to poželela ni najgorem neprijatelju - rekla je jedna komšinica.

- Ma, ona se skidala za 400 dinara, prodaje svoje golišave slike i tako zarađuje - dodao je jedan komšija.

- Ne znam šta da vam kažem, besna sam što je taj čovek uopšte izašao iz zatvora. Uništio joj je život, trebalo je da ostane iza rešetaka tauvek - monstrum jedan. On je hodajuća opasnost - rekla je prolaznica vidno uznemirena.

Podsetimo, Viktorija je pre nekoliko dana ispričala da ju je silovao sveštenik u crkvenom dvorištu i potresla javnost, a njena baka iznela je jezive detalje - da joj je posle ovog čina nudio novac kako bi ćutala.

- Otišao je u zatvor. Osim što je drugog dana dolazio da nudi primirje, da povučemo tužbu, nudio je novac. Nisu se njegovi izvinjavali. Samo ne bih želela da ga vidim ikada u životu. Mislim na drugu stranu. Dug vremenski period radim - izjavila je u "Zadruzi".

Izvor: Mondo.rs/Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još