SVASTIKA RASKRINKALA ZETA: Viktorija Mitrović osudila Nikolu Grujića zbog flertovanja sa Vanjom Rašovom (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Vanju Rašovu.

- Zar stvarno misliš da ti bilo ko na svetu veruje da si otišla u Grujin krevet jer je tvoj bio mokar i to baš sinoć kad si tokom cele žurke flertovala sa njim? - glasilo je pitanje.

- Mogla sam u mraku da nađem drugi krevet ili legnem pored Damira - rekla je ona.

- Jedva si čekala da legneš u njegov krevet! Koga lažeš ovde? - pitao je Bane Đokić.

- Mi se družimo, ne gledam ga tako. Simpatičan je - dodala je ona.

- Mene je on sad tako tužno pogledao, dođe mi da zaplačem. Nikola će da nauči da kuva, a kad izađe neće imati ženu. Za Vanju mi je opšte poznato da ona tako ide malo tamo, malo vamo. Ne pričam da sam bolja, samo komentarišem. Dan, dva neće biti ništa do sledeće žurke. Ona će prošetati do Cara, Damira. Nadamo se na sledećoj žurki da će se spojiti. Za sad može da prođe samo kod nje - pričala je Viktorija Mitrović.

- Rekao sam da ako ne može da spava u svom krevetu može kod mene, jer znam da ne može ništa da se desi - pričao je on.

- Kao i sa pevačicom sa kojom je bio u ostavi polse žurke. Ne kažem da je bio seks, ljubio se i vatao. Ne znam koja je bila, znam da je crna - ubacila se Sandra Bakša.

- Samo da pojasnim, kad su mene i njega napali, iznela sam činjenice da on kad je popio palo je muvanje. On je sam to rekao, ona je napala mene, da bi u porodici ispeglao situaciju. Ja sam rekla kako je bilo i rekla da ćete videti. Da je bila moja keva tu on bi probao, ako dobro izgleda. Ti od 50 zadrugara nisi morao da budeš taj koji će da da krevet - pričala je Mitrovićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još