TRANSFER SREDSTAVA PUTEM BROJA MOBILNOG TELEFONA: Nova m-Banking usluga Eurobanke – "Prenesi"

Eurobank je prva na tržištu Srbije u svoj m-Banking portfolio uvrstila uslugu koja na brz i jednostavan načinomogućava instant transfer sredstava. Zahvaljujući opciji "Prenesi", koja je razvijena u saradnji sa Narodnom bankom Srbije, potrebno je samo u mobilnu aplikaciju uneti broj mobilnog telefona osobe kojoj se sredstva šalju ili izabrati broj iz imenika, kao i iznos. Jedini preduslov je da osoba kojoj se šalje novac bude registrovana za ovu uslugu, što je takođe moguće uraditi u samoj m-Banking aplikaciji.

- Kontinuirani razvoj m-Banking usluga deo je dugoročne strategije Banke da uz stalno uvođenje inovacija ostanemo banka prvog izbora za klijente. Digitalni kanali su dominantni za obavljanje svakodnevnih transakcija, a usluga Prenesi predstavlja korak dalje u pojednostavljivanju bankarskih poslova i unapređenju korisničkog iskustva - izjavio je Dušan Mihailović, član Izvršnog odbora Eurobank.

Osim instant prenosa sredstava, putem usluge "Prenesi" od sada je moguće u aplikaciji mobilnog bankarstva promeniti broj mobilnog telefona i e-mail adresu. Ova izmena će se preneti na sve elektronske servise u Banci, tako da nema potrebe za odlaskom u ekspozituru radi promene ovih podataka.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još