NISMO U DOBRIM ODNOSIMA, ZDRAVLJE JOJ SE ISKOMPLIKOVALO ZBOG SILIKONA: Taki Marinković otkrio da ne razgovara sa ćerkom Majom

Radomir Marinković Taki, otac Maje Marinković otkrio je da ne razgovara sa ćerkom i da ne želi da priča o njoj.

- Više ne smem da pričam o Maji, a i nismo u dobrim odnosima. Ljuti se na mene jer u javnosti komentarišem nju i njene izbore, smeta joj i to što često upućujem kritike na njen račun. Prebacuje mi što govorim o njoj i ne želi više da se njeno ime spominje u javnosti. Ja ću je ispoštovati, uopšte neću zalaziti u detalje, ali mogu samo da kažem da nismo u dobrim odnosima – rekao je on.

Maja se nedavno pohvalila da je ugradila silikonske implante veličine sedam, a Radomir kaže da je on nije finansirao.

- Maja je ugradila silikone i ja sam je podržao u tome. Neka radi šta poželi. Sama je sve platila, ja je ovog puta nisam sponzorisao. Ona odlično zarađuje. Kako unutar rijalitija, tako i u spoljnom svetu. Svoj novac može da troši na šta god poželi. Koliko sam razumeo razlog nove operacije je u tome što je nastala komplikacija sa prošlim silikonima, jer su se deformisali u telu i jedino rešenje su bili novi – kaže Taki, a potom je otkrio da ulazi u "Zadrugu 5" sa novom devojkom.

- Dunja i ja ulazimo zajedno u “Zadrugu 5”. Videćemo još kada će se to tačno odigrati, ali spremni smo da zaigramo rijaliti. Pokazaću unutra svim takmičarima ko je Taki i sigurno ću se istaći. Neka se gledaoci spreme, uskoro će početi šou program.

Izvor: Kurir.rs/Blic.rs
Foto: takitadza/Instagram

Pogledajte još