ČESTO UMEM DA IDEALIZUJEM MUŠKARCA, A NA KRAJU BUDE SKROZ POGREŠAN IZBOR: Rialda Karahasanovic otkrila da nema sreće u ljubavi

Autorka i voditeljka Sanja Marinković i ove subote ugostila je u čuvenoj emisiji "Magazin In" i više nego aktuelnu ekipu među kojima su se našle pevačica i tekstopisac Leontina Vukomanović, poznato TV lice Suzana Mančić, kao i pevačice i biviše rijaliti učesnice Luna Đogani, Zlata Petrović i Rialda Karahasanović.

Rialda se dotakla muškaraca koji se stalno "lepe" za nju.

- Nekada malo previše idealizujemo partnera, a zapravo se na kraju ispostavi da je bila iluzija – kaže bivša zadrugarka, pa nastavlja:

- Ja često kažem: "Zašto se baš ovakvi lepe za mene?" Uvek ima taj neki isti sindrom, neki šablon, i ja kažem: "Je l' moguće da je apsolutno svaki isti?" Nemam adekvatan oslanac, u suštini ja sam uvek ta koja mora da bude mama, tata, psihijatar, i tako dalje – priča Rialda.

- Obično krenem da psujem sebi sve po spisku. Sve! Često kažem: "To je to", i onda napravim tu idealogiju, isplaniram nam sve, i letovanje i zimovanje, život, pa i kako će nam se zvati deca, i onda u jednom momentu skontam: "Okej, dobila sam isto..." Sve krene da dolazi na površinu – zaključuje bivša zadrugara u emisiji "Magazin In".

Izvor: Pink.rs
Foto: queenrialda/Instagram

Pogledajte još