ZATAŠKAVALA SAM STVARI: Nikolina Kovač o krizi u braku

Nikolina Kovač i Saša Kapor u braku su već sedam godina, a njih dvoje nikada nisu krili da su imali i bračne krize, te da su razmatrali i opciju razvoda, prenose domaći mediji.

Na temu škakljivog bračnog odnosa prva je progovorila Nikolina koja je otkrila da je njen i Kaporov brak u jednom momentu bio toliko loš da su pomišljali na razlaz. Ona se zbog toga povukla u sebe, a tvrdi i da je njome zavladala depresija.

- Zataškavala sam stvari, ali na vreme sam shvatila da to nije dobra stvar. Zato sam odlučila da budem daleko otvorenija i kažem sve što mi smeta. Umem ponekad i da povisim ton i pobesnim, mada Saša kaže da sam tada smešna i da to nisam ja. Nije, naprosto, navikao takvu da me gleda. S vremenom sam naučila da je neke stvari potrebno i prećutati i izneti ih kada se za to ukaže povoljan trenutak. To je mnogo delotvornije. Bitno je da čovek u braku postane mudar i ne nameće svoj stav ljutnjom i svađom, nego da ga svom partneru na fin i pametan način izloži kako bi ga on bespogovorno prihvatio - pričala je ona i nastavila:

- Dok sam ja emotivac, on je suvi materijalista, kao što su, uostalom, svi muškarci. Već na samom početku postalo je jasno oko čega će između nas nastati razmirice, bilo je tu i sitnica, ali naravno i krupnih stvari. Kada uđete u vezu s partnerom koji je navikao na neki drugi tip žena, mnogo je važno da probate da ga prilagodite sebi. Dobar muž se ne rađa, nego ga supruga kasnije u braku stvara, majka ga vaspita dok ga onda supruga prevaspita.

Saša je za sve probleme u njihovom braku krivio svoj horoskopski znak.

- Nije lako sa vagama, meni je najteže sa samim sobom. Kad sebe opteretim, često se događa da opterećujem i druge.

Izvor: Toxictv.rs
Foto: nikolina.kovac/Instagram

Pogledajte još