KARAMBOL U BELOJ KUĆI: Mima Šarac nasrnula na Stefana Mihića (VIDEO)

Tokom "Igre istine" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima zadrugar Bane Čolak postavio je pitanje Sanji Grujić.

- Čuo sam danas, postoji taj jedan čovek Nemanja Danilović. Tvrdi da je imao odnose sa nekima od ukućana. Hoću da pitam Sanju, ja znam koja su ta četvorica, a i ti si rekla javno, taman da kažeš sa čijim ocem je bio? Ne možeš da kažeš da nećeš da odgovoriš, ovo je Igra istine! Zanima me koji je tata u pitanju? - pitao je Čolak.

- Mima i ja smo bile kod njega da radim neke haljine. Njih dvoje su pričali i malo ogovarali, spomenuo je da je bio sa Dinom. Ja ne mogu da tvrdim to ali imam pravo da verujem. Meni je sad vrlo neprijatno. Rekao je za Dina, Baneta, za Stefana - nabrajala je Sanja.

- Ne laži bre, to si sad dodala. To je sve zato što svi znaju da su Mima Šarac i Sanja Grujić, najpopularnije prostituke u Beogradu. Za vas dve se zna, a ja ne znam ko je taj čovek, treba da te bude sramota! Prvo i osnovno, ja ne živim u Srbiji! Ima koliko hoćeš ljudi koji su vas je*ali, neka se okači to javno, apelujem na sve moje prijatelje neka okače to - ubacio se Stefan Mihić.

- Dečko ne laže za dvojicu sigurno, jer je pokazivao po slikama. Nisam bila zainteresovana da bih slušala. Mima tačno sve zna ko je u pitanju. Jedan od momaka sa kojima je razgovarao nije ušao u Zadrugu - nastavila je Grujićeva.

- Dame i gospodo, ja sam danas potegao ovu priču zato što je ona to rekla. Nemoj da ovde bude trideset muškaraca sumnjivo, reci da se zna konkretno - dodao je Lepi Mića.

- Sve će izaći u novinama sa kim ste bile šta ste radili! Sve ću vam ja pokazati! Pokazaću vam svima gde vam je mesto! - vikao je Stefan.

Mima Šarac u jednom trenutku dohvatila je flašu i gađala Stefana Mihića nakon čega je nastao opšti haos.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još