IZNENADILA DEČKA ZA ROĐENDAN: Andreana Čekić potrošila pet hiljada evra na proslavu?

Nakon što je konačno pronašla svoju mirnu luku, Andreana Čekić radi sve što može da usreći svoju jaču polovinu.

Kako se u medijima pročulo, pevačica je napravila svom dečku veče za pamćenje, pa je iz tog razloga odrešila kesu kako bi napravila da to sve bude savršeno.

A, kako je imala jako dobar razlog za slavlje, odnosno rođendan od svog voljenog, Andreana se potrudila da to sve prođe u najboljem redu, te je čak zakupila hotel, ali i iznajmila bend, kako prenose mediji.

- Andreana se baš potrudila da Acu obraduje, a bogami nije ni štedela. Mislim da je spiskala skoro 5.000 evra za veselje. Zvala je i mnoge kolege, i to velika imena - Zoricu Brunclik, Kaću Grujić, Kemiša… Ma, baš je bilo dobro, svi su se veselili do zore, a Aca pojma nije imao da mu se sprema žurka. Nekako su ga dovukli u restoran i kad je video šta je Andreana sve spremila, oduševio se. Mnogo mu je bilo drago i vidi se da je baš voli. Mislim da je konačno našla sreću, a vala i zaslužila je - završava izvor za medije.

Podsetimo, od kako su obnovili romansu, pevačica nigde ne ide bez pratnje svog izabranika Ace Čergara, te su na mnogim proslavama prisustvovali u paru i svima pokazali koliko im je skladna veza.

Izvor: Pink.rs
Foto: andreanacekic/Instagram

Pogledajte još