ODABRANI POBEDNICI U ŠEST KATEGORIJA: Završena prva "Zadrugovizija" u petoj sezoni "Zadruge" (VIDEO)

Tokom prošle noći na rijaliti imanju u Šimanovcima održana je prva "Zadrugovizija" u petoj sezoni popularnog rijalitija "Zadruga". Publika je uživala u nastupima koje su zadrugari pripremili.

Nakon svih nastupa novinarski žiri je glasao, a voditeljka Dušica Jakovljević saopštila je zadrugarima ko je pobedio po njihovim glasovima.

Nikola Grujić Gruja, Sandra Čaprić i Tanja Jovićević su odneli pobedu, a njima je specijalnu nagradu koju je Veliki šef spremio uručila voditeljka Ivana Šopić.

Pobednički nastup:

Priliku da glasa za pobednike "Zadrugovizije" imala je i publika sa društvene mreže Instagram. Milionski auditorijum je glasao, a voditeljka Dušica sopštila je rezultate.

- Pobednici sa Instagrama su Sandra Rešić, Limeni i Vanja Rašova - rekla je Jakovljevićeva.

Ivana Šopić je pobednicima uručila vrednu nagradu.

Pobednički nastup:

Nešto kasnije Dušica je saopštila zadrugarima ko je pobednik po glasovima publike na društvenoj mreži Fejsbuk.

- Pobednik po glasovima na Fejsbuku je Dalila Dragojević, Ante Baždarić i Dino Dizdarević - rekla je voditeljka.

Pobednici nisu krili oduševljenje što su odneli jednu od pobeda. Njima je vrednu nagradu koju je spremio Veliki šef uručila Ivana Šopić.

Pobednički nastup:

Priliku da glasa za učesnike "Zadrugovizije" imala je i publika sa društvene mreže TikTok.

- Pobednici prema glasovima sa Tiktoka su tri momka. Fran Pujas, Stefan Mihić i Bane Đokić - rekla je voditeljka.

Pobedniča grupa je dobila vrednu nagradu, i oni nisu mogli da sakriju oduševljenje.

Pobednički nastup:

Nakon što su proglašeni pobednici novinarskog žirija i pobednici društvenih mreža, došlo je vreme da publika i zadrugari saznaju ko je ostavio najjači utisak na stručni žiri. Članovi stručnog žirija poslednje "Zadrugovizije" pete sezone popularnog rijalitija bili su Ana Korać, Nada Topčagić, Đekson, Dragan Marinković Maca i Dejan Milićević.

Svaki član stručnog žirija podelio je svoje poene po dobro poznatom sistemu glasanja, a najviše bodova osvojili su Sandra Čaprić, Nikola Grujić Gruja i Tanja Jovićević, kojima je ovo bila druga pobeda.

Veliki šef je za pobednike stručnog žirija spremio bogatu nagradu, koju su oni preuzeli u bekstejdžu. Takmičari su se zahvalili članovima žirija što su baš njih izglasali za pobednike.

Pobednički nastup:

Voditeljka Dušica Jakovljević sapštila je ko je pobednik "Zadrugovizije" prema SMS glasovima.

Pobednici na prvoj "Zadrugoviziji" u "Zadruzi 5", po SMS glasovima su Mensur Ajdarpašić, MC Aleks i Aleksandra Kostadinović. Voditeljka Ivana Šopić je okupila zadrugare u bekstejdžu i uručila im nagradu koju im je spremio Veliki šef.

Pobednički nastup:

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još