POKUŠAVAM DA STAVIM TAČKU NA TO: Nadežda Biljić o etiketi nemoralne žene

Nadežda Biljić je stekla sveopštu prepoznatljivost tek kada je postala učesnica rijalitija, gde je "kupila" mnoge svojom iskrenošću, ali i izazvala lavinu podeljenih komentara zbog prvog intimnog odnosa bez pokrivača, sa rijaliti veteranom Mikijem Đuričićem.

Pevačica sa Tomom Panićem ima sina Longa sa kojima se povukla u njen rodni grad Valjevo, gde vode porodičan život.

Iako je Nadežda ostavila prošlost daleko iza sebe, korisnici društvenih mreža je često podsećaju na ono što su imali priliku da vide i čuju u periodu kada je bila zadrugarka, što Biljićevoj smeta, kao i, kako sama ističe, etiketa koju joj "mediji prišivaju".

- Ne idem ja sa njom na nastupe da joj neko ne bi prišao. Idem jer ja sve moram da gledam pošto će se naći neko ko će zlonamerno da snimi kada navodno dođe da se slika sa njom, a zapravo od toga hoće da pravi priče. Ne može više njoj da se prikači nešto što ne može da joj se prikači. Nema više prostora za neke stvari. Ne vidim potrebu da se ona ocrnjuje ako je porodična žena. Zašto se to kači njoj, a ne drugim pevačicama koje se slikaju?! - zapitao se Toma, na šta se njegova nevenčana supruga nadovezala rečima:

- Zašto ja ne mogu da budem porodična, udata žena koja ima dete nego moram da budem budala na koju će da se kači svaka budala koja želi malo pažnje?! U suštini, mi pokušavamo da stavimo tačku na to da se od mene pravi laka i glupa žena. Kako ja mogu da budem laka žena ako sam ja samo sa mojim mužem od momenta otkad sam sa njim, a tome ima tri godine?! Niti sam bila sa nekim, niti flertujem sa bilo kim, a sa druge strane imamo javne ličnosti koje menjaju momke i devojke na pet dana. Kako se njima ne lepi etiketa?! Kako se za njih ne piše da su nešto uradili zbog nekog bivšeg, a meni se lepi takva etiketa?!

Izvor: Alo.rs/Kurir.rs
Foto: nadezda_biljic_official/Instagram

Pogledajte još