MOŽE DA JOJ BUDE OTAC, TO NIJE MOJA SRAMOTA: Mensur Ajdarpašić pobesneo nakon saznanja da se njegova devojka Milica Veselinović dopisivala sa Vladimirom Tomovićem (VIDEO)

Tokom prošle noći u Beloj kući na imanju u Šimanovcima tema rasprave za crnim stolom bio je odnos Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića, a Lazar Čolić Zola želeo je da postavi pitanje Milici.

- Pratio sam njihov odnos, ja sa Mensurom nikad nisam imao nešto dobar odnos, znam da je čovek emotivan i vidim kako sada priča. Ja bih postavio pitanje Milici: "Da li si ti njemu sve ispričala, sa kojim si se njegovim neprijateljem čula?" - pitao ju je Zola.

- Jesam, rekla sam mu sve što se tiče te situacije - rekla je Milica kratko.

- Vidite, to nije moja sramota. Ja njega znam, znam kako on funkcioniše, to je i krivično delo, znam da se desila ta situacija. Niti se je*ala, niti je bilo šta pogrešno uradila. On je meni rekao da ju je zapratio i da mu je ona uzvratila. Poznavajući njega, nema šanse da joj nije pisao. On njoj može biti tata, to nije moja sramota - otkrio je Mensur.

- On me je zapratio, ja sam mu uzvratila, kad sam čula da su oni na ratnoj nozi, da su imali te svađe, ja sam ga odvela sa strane i ispričala sam mu za tu situaciju. Zbog njegove reakcije nisam želela da mu kažem ništa više - objasnila je Milica.

- Milice, nisi iskrena prema ovom čoveku - dodao je Zola.

- Pitao me je koliko imam godina, rekao mi je da je u Vrnjačkoj banji, pa me je pitao da li sam sama u sobi. Ja sam majku obavestila o svemu, ne postoje nikakve slike, kao ni snimci. On je mene pozvao, tu je bila moja drugarica, rekao mi je da je želeo da pokuša nešto sa mnom, ali da sam ja neozbiljna - prepričala je Milica.

- Ja sam svojim ušima čuo više od ovoga što je rekla, sve može izaći kad ja budem odlučio. Ja želim da ona njemu sve kaže, jer ovo nije istina, ti neke stvari nisi rekla. U jednoj od glasovnih poruka si ti njemu rekla nešto za seksualne odnose - ispričao je Zola.

- Da li si pristala da se vidite ili ne? - pitao ju je Mensur.

- Ne, ja sam odugovlačila - rekla mu je ona.

- Zašto ga nisi odbila?! Ne postoji stvar koju ja ne mogu saznati napolju. Ako ja zaslužujem ovo, da ona mene ovako laže... Ja za reč ubijam. Ja sam bolesno voleo devojku, koju je voleo on. Ona je meni sve najgore ispričala - nastavljao je Ajdarpašić, pa zaplakao.

- Ne znam kako si sebi mogla da dozvoliš da ga ne blokiraš, a sama kažeš da je godište tvog oca. Bolje da si mu tada rekla, nego sada. On se sad samo dobro folira, inače godi - prokomentarisao je Marko Đedović.

Ajdarpašić je prokomentarisao celu situaciju.

- Znaš šta meni drugovi kažu. Nemoj da ulaziš u vezu. Ne znaš čija je devojka, može da ti namesti. Meni je žao što je ona mlada - rekao je Mensur.

- Krivo mi je zbog njega, ne mogu da ga gledam kada plače - rekla je Milica.

- Ispod jorgana sam joj rekao generalno za tvoj život šta god ima samo mi kaži. Osetljiv sam, jako se teško vežem, bitno je da ja znam. Ja sam imam prvo kada je Ante rekao da se poljubila sa njim na blic, ja sam joj rekao da joj verujem. Iz ove situacije ja mogu da kažem da to je laž jer sad nemam poverenje - rekao je Mensur.

- Ja sam rekla da bi on znao - rekla je Milica.

- Ja sam voleo devojku koja je bila njegova devojka. Ona je na svoju štetu išla i ispričala mi sve stvari - rekao je Mensur za Minu Vrbaški.

Milica je polila vodom Irmu Sejranić koja je sve vreme govorila da Milica laže.

- Ja sam nju doživeo kao devojčicu - rekao je Mensur.

- Zanela se malo, ajde šta - ubacila se Dalila Dragojević.

- Nije problem, dopisivali su se, rekao sam joj da ne treba da se brine, ja sam stao ispred nje i ovde i napolju. Neću oprostiti nikome, zamisli da se desi da si trudna. Ali kada smo sve ispričali, neka se desi i ulazak, ja stojim iza tebe, ti nisi svesna toga, ali je jako opasno. Sutra će doći neko i reći je*o sam te. Zamisli ti da mi neko priđe tako devojci, galvni problem je što ona mene ne poznaje - rekao je Mensur.

- Ja sam ti rekao da ona nije za tebe, jako je namazana. Ja sam samo pitao Zolu zašto to govori - ubacio se Lepi Mića.

- Ja hoću da opravdam honorar, ja znam da je ovo provereno - rekao je Lazar Čolić Zola.

- Ako ti mene ne voliš, ti idi od mene - poručio je Mensur Milici.

- Konstantno pričaju da ga ja ne volim - drala se Milica.

- Mene nisu mogli da odvoje od osobe koja je bila sa njim. Znaju šta se dešavalo, pa nisam odustao. Ja sam jako stabilan. Mene ovo neće da remeti, ja se nisam kompleksirao, nemam problem ako mislite da će mi zasmetati - rekao je Mensur.

Milica je napustila emisiju "Pretres nedelje" nakon što je Mensur zaplakao. Ona se rasplakala u spavaćoj sobi, a Lorna Pratnemer prišla je da joj pruži podršku.

- Žao mi je što sam mu prećutala to. Nisam želela da ga stresiram. Ja sam ga pozvala i rekla sam da moram da mu kažem, kad sam saznala da imaju konfilkt - jecala je Milica.

- Pozvala si ga iz najbolje moguće namere. Ja da sam bila na tvom mestu i da sam videla facu, ne bih ni ja nastavila. Nemaš šta da se bojiš, ako nemaš ništa - rekla je Lorna.

- Nikakve slike. Neću da me neko gleda drugim očima, jer sam imala konverzaciju sa čovekom od 40 godina - pričala je Milica.

- Napravila si grešku jer ga nisi blokirala - rekla je Lorna.

- Žao mi je kad sam videla njega da je zaplakao - dodala je ona.

- Dala sam ti reč i obećanje da ću biti tu za tebe, uvek ćepš moći da računaš na mene - istakla je Lorna.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još