SPREMNA ZA AMERIČKU TURNEJU: Teodora Džehverović objavila provokativne fotke iz Majamija i podelila utiske sa fanovima

Pevačica Teodora Džehverović otputovala je pre nekoliko dana na američku turneju, a sada se oglasila putem Instagram naloga podelila utiske sa fanovima.

Naime, folkerka je oduševljena ljudima i gostoprimstvom, a zbog umora nije bila toliko ažurna na pomenutoj mreži, te je uputila objašnjenje pratiocima:

- Moram priznati da me je stigao umor. Još uvek se nekako nisam ni oporavila od letnje turneje i tako mi je brzo došla Amerika. Prva dva dana smo bukvalno iz aviona u hotel, iz hotela u auto, 6 sati puta, klub i tako dva dana. Onda smo stigli u Majami gde imamo dva tri dana odmora, i ovo mi je tako trebalo. Divna energija! Bukvalno kad prođete pored nekog na ulici pita vas "Kako ste", na kasi, u hotelu. Vreme je predivno. Svuda čujete muziku i to me je tako kupilo.. Nemojte zameriti što se nisam snimala, verujte mi da mi je trebalo da se malo isključim. Konačno sam napunila baterije i večeras gori Majami. Stižu i fotke uskoro - napisala je Džehverovićeva putem storija i za nekoliko sati objavila i prvu fotku sa plaže u Majamiju.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: teodoradzehverovic/Instagram

Pogledajte još