DANIMA PLAČEM, PUSTITE ME DA ODMORIM SVOJU DUŠU: Milica Dabović otkrila sa kojim se problemima suočava

Košarkašica Milica Dabović oglasila se putem Instagram naloga i otkrila kroz šta prolazi u poslednje vreme i pokrenula niz komentara fanova.

- Danima posmatram ljude oko sebe i plačem, ne zato što me boli nego zato što su loši, zli naopaki, iskompleksirani, isfrustrirani, ljubomorni, tužna sam zato što delim isti vazduh sa njima, pretužna sam i razočarana vremenom u kom živim, a vremena mi je uvek tako malo... Živim brzo i volim ovaj život sa svim mogućim usponima i padovima. Ljude srećem, prolazim i vidim zato što moram - započela je košarkašica.

- Ne možeš propustiti auto ispred sebe da ti neko nazad ne svira i ne preti prstom, ne možeš otići u poštu da te neko ne vređa i vrišti na tebe ako si slučajno zaboravio da staviš masku, ne možeš uzeti drugaricu iz vrtića a da njena majka ne napravi skandal, a pritom je zovneš 10 puta i nerazdvojan si sa njom, ne možeš nešto prodati a da te cura ne izradi na najgori mogući način, i tako milion nekih situacija, a samo pokušavaš biti dobar i nasmejan u ovom svetu zla! Umorna sam, konačno sam umorna i iscrpljena i treba mi malo vremena da opet shvatim koliko su ljudi različiti i kakvi sve hodamo ovim svetom! Nemojte mi zameriti ako ne odgovaram na vaše poruke jer nemam snage za to... Pustite me da odmorim dušu svoju! Hoću da se smejem i zabavljam, volim, hoću da plešem i igram! Verujem da moje godine tek dolaze i ja ih jedva čekam! Volim vas - zaključila je Milica.

"Navikni se na život", "Ne možeš spasiti svet, spasi sebe", "Ignoriši zlo i okreni se ka dobrim ljudima", nizali su se komentari pratilaca ispod Miličine objave.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: stefanovamama13/Instagram

Pogledajte još