BILO JE LEPO, ALI PUTEVI SU NAM SE RAZIŠLI: Tijana Milentijević o raskidu veze sa bugarskim pevačem Mehmedom Ognjanovim Gogovom

Pevačica Tijana Milentijević iznenadila je mnoge kada je otvoreno progovorila o vezi i raskidu sa bugarskim pevačem Mehmedom Ognjanovim Gogovom.

- Sada tri puta merim pre nego što uđem sa nekim u vezu. Trenutno sam slobodna i srećna, prija mi to. Potrebno mi je da malo odmorim mozak od svega, posebno jer sam uvek bila u ozbiljnim vezama. Imam dosta obaveza i trenutno sam posvećena tome. Ljubav i karijera mogu da idu zajedno ako partner ima razumevanja, a moji partneri su ga imali do neke granice, a posle toga bi počela pitanja zbog čega imam toliko obaveza - istakla je Tijana u emisiji "Impresivno sa Ružom Rupić" i dodala:

- Problem je uvek bio taj što nisam uvek mogla da se viđam sa partnerima zbog raznoraznih snimanja, gostovanja i drugih poslovnih obaveza. To je izazivalo svađe i rasprave, a posebno kad se dogovorim, a onda otkažem jer ne mogu da odbijem neko snimanje.

- To su nezgodne stvari i potrebno je dosta srca i razumevanja da bi sve to opstalo. Istina je ono što se pisalo u medijima da sam bila u vezi sa Mehmedom. To mi je najkraća veza dosad. Imala sam tri veze koje su trajale po dve godine i jednu od tri godine. Non-stop sam u nekim ozbiljnim vezama - dodala je Milentijevićeva uz osmeh.

- Sa Mehmedom sam bila u vezi sedam-osam meseci. Bilo je lepo, ali putevi su nam se razišli. Nismo se svađali. I dalje smo u super odnosima, ali zaista to nije moglo da funkcioniše jer on zaista ima mnogo nastupa u Bugarskoj, a ja ovde. Pritom smo dosta daleko.

- Jako je teško bilo da u ovom momentu opstane ta naša priča jer se nismo viđali. Odlučili smo da prekinemo vezu pre nego što sve to ne dovede do nekih svađa. Nikad se ne zna šta može da se desi u budućnosti. Ne isključujem mogućnost da ponovo budem sa nekim kolegom jer oni mogu da razumeju ovaj posao - smatra pevačica.

- Ipak, na kraju se pokazalo da sam ja ta koja ne razume! Tek kada sam bila sa njim shvatila sam koliko je to strašno i zbog čega ovaj posao smeta drugim ljudima. Uostalom, nije posao ni bitan, ljudi se prosto u životu nađu i to je to - kazala je ona.

Izvor: PulsOnline.rs
Foto: tijanamilentijevic.official/Instagram

Pogledajte još