TEŠI NAS ŠTO ĆE SE NJENE PESME SLUŠATI JOŠ DUGO: Milan Laća Radulović oglasio se povodom 40 dana od smrti Marine Tucaković

Juče se navršilo 40 dana od smrti Marine Tucaković, a pomen je održan na Novom groblju u Beogradu.

Tim povodom Milan Radulović Laća oglasio se na Tviteru i zahvalio svima koji su porodici pružili podršku nakon smrti njegove majke.

On je istakao da će u narednom periodu raditi na očuvanju majčinog nasleđa i dela koja već trideset godina uspevaju da obeleže trenutke mnogih.

- Danas se navršava 40 dana od smrti moje majke, Marine Tucaković. Hvala vam na podršci i što ste uz nas sve ovo vreme. Hvala što delite s nama teret bola koji sami ne bismo mogli da podnesemo. U narednom periodu ćemo nastaviti da radimo na očuvanju njenog nasleđa, u čast sećanja na nju i njena dela koja već 30 godina i duže uspevaju da obeleže najlepše trenutke mnogih. Teši nas to što će se njene pesme slušati još dugo i što će neke druge generacije imati priliku da ih otkriju i zavole.

Nedugo nakon ovog oglašavanja, Laća je ponovo aktivirao i svoj Instagram nalog, te objavio Marininu sliku uz kratak opis:

- Mama. 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Милан Лаћа Радуловић (@laccaofficial)

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: laccaofficial/Instagram

Pogledajte još