NAPISI DA ME RELJA VARA SU ME NASMEJALI: Nikolija Jovanović iskreno o ljubavnom životu i odluci da ćerke skriva od medija

Pevačica Nikolija Jovanović nakon drugog porođaja vratila se nastupima pred publikom.

Zgodna mama dve devojčice oduševila je Beograđane izgledom i novom frizurom. Nikolija se porodila ovog leta i od tada se nije pojavljivala u javnosti.

- Padne mi na pamet jednom u nekoliko godina da promenim frizuru. Htela sam da uradim nešto radikalno - rekla je Nikolija povodom nove fizure.

Pevačica je drugu trudnoću vešto sakrila od medija.

- Relja i ja čuvamo naš privatan život. Moja sreća je svakako velika iako je ne podelim uvek sa medijima i fanovima jer jednostavno odvajam privatno i poslovno - rekla je Nikolija.

Nikolija i Relja nisu otkrili javnosti ime drugog deteta.

- Kad bih vratila vreme, ne bih otkrila ime ni prvog deteta. Bila je euforija i mediji su bili ispred porodilišta kada sam rodila Reu. Sada nam se sve sleglo i odlučili smo da sakrijemo decu od medija i društvenih mreža - navela je Nikolija.

Navodi da joj nije teško da radi i smatra da je dovoljno odmarala.

- Volim da radim i mislim da žene treba da rade. Moderne mame treba da rade jer je 21. vek. Da bih se osećala ispunjenom treba da radim posao koji volim - smatra Nikolija.

Pevačica je navela da njen partner Relja Popović i ona dele obaveze oko ćerkica, ali da joj pomaže i majka Vesna Zmijanac kad joj to dopuste obaveze.

- Moja majka nema slobodan vikend do februara. Divim se odakle joj snage. Kada mi je pročitala repertoar i datume, ušla sam u kalendar i saznala da se nećemo skoro videti - rekla je Nikolija.

Pevačica je brzo povratila željenu kilažu nakon porođaja.

- Treniram. Volim i oduvek sam trenirala. Čim mi je doktor dao zeleno svetlo ja sam nastavila - navela je Nikolija.

Napisi u medijima da je Relja vara, kako kaže, samo su je nasmejali.

- Vrlo me je nasmejala objava na Tviteru da me Relja vara sa plavušom u bioskopu. Šalili smo se nekoliko dana na taj račun. Jako sam mirna po pitanju prevare. Imam poverenje. Relja čini da se osećam spokojnom - istakla je pevačica.

Izvor: Kurir.rs
Foto: nikolijaofficial/Instagram

Pogledajte još