NAJVAŽNIJE SU MI EMOCIJE: Gabrijela Pejčev otkrila da se pevanjem ne bavi zbog zarade

Pevačica Gabrijela Pejčev tokom gostovanja u "Prvom redu" na K1 televiziji pričala je o svojoj novoj pesmi "Đubre otmeno", bugarskom poreklu i priznala da ne voli da peva do tri ujutru.

- Pustila sam "Đubre otmeno" na Jutjub jer nosi tu neku žensku emociju i ja tu pesmu mnogo volim. Ne zanima me koliko će mi para doneti, ne gledam pesme kroz zaradu, emocija mi igra mnogo veću ulogu. Spot je jednostavan i prati priču pesme, u kojoj devojka peva o muškarcu koji ju je ostavio - ispričala je Gabrijela za K1.

Gabrijela je priznala da joj odgovara što se više ne peva do tri ujutru.

- Navikla sam se da koncerti više ne traju do tri ujutru, i to mi se jako dopada. Nadam se da nakon korone neću morati ponovo da se vraćam kući u jutarnjim satima. Funkcionišem normalno, naspavana sam i imam vremena za porodicu.

Pevačica ističe da joj je srpska kultura mnogo bliža iako je odrasla u Dimitrovgradu.

- Moja porodica slavi srpske običaje i srpska kultura mi je mnogo bliža, ali kad dođem u Srbiju onda sam Bugarka, a u Bugarskoj sam Srpkinja - rekla je Gabrijela sa osmehom u "Prvom redu".

Ona je otkrila da je film "Toma" odgledala čak tri puta.

- Tri puta sam gledala "Tomu", film je u meni probudio moja sećanja iz detinjstva, neke moje početke. Sigurna sam da mlađa publika nije znala za Silvanu Armenulić i oduševljena sam kako je Tamara Dragičević iznela njen lik. To ponašanje i to držanje se retko može videti danas.

Gabrijela se osvrnula na pesmu "Luda po tebe".

- Verovala sam da će "Južni vetar" doživeti uspeh, ali da će pesma "Luda po tebe" na bugarskom postati hit - to sigurno nisam mogla da pretpostavim - zaključila je Gabrijela Pejčev za K1 televiziju u "Prvom redu".

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: gabrijelaofficial/Instagram

Pogledajte još