ONI SE NIKADA NEĆE PROMENITI, TAKAV IM JE KARAKTER: Tanja Savić o manipulatorima

Tanja Savić podelila je lično iskustvo na temu manipulacije iz braka sa Dušanom Jovančevićem, kada je doživela veliku neprijatnost.

- Ono što bih pre svega napomenula na temu muškaraca i manipulacije, jeste da mi žene steknemo zavisnost od njihove nazovi ljubavi, a u stvari to nije ljubav, već kašičice ljubavi, koji oni nama, nažalost, daju. Šta može da vas spasi iz takvog odnosa? Ne možete da promenite vi vašeg partnera, kao što ni ja nisam mogla svog. Oni se nikad neće promenuti, to su takvi ljudi, to je jednostavno njihov karakter i tu nema prepravke - priča Savićeva.

Pevačica je svim ženama poslala bitan savet.

- Ono što možete da uradite jeste da sebe spasite. Ili ćete da trpite, da obolite, pa dobijete neku psihičku bolest, a kasnije neki kancer, daleko bilo, ali to tako ide. Ili ćete da bežite glavom bez obzira. Eto, ja sam izabrala ovo drugo, mada mene je ova situacija negde i spasila. Ova korona mi je i nešto dobro donela, možda ja nikad ne bih osetila mog manipulatora, nemam pojma. Nemojte trpiti ni psihičko ni fizičko nasilje, psihičko nasilje nekad može biti i gore od fizičkog - kazala je Tanja u emisiji "Magazin In".

Izvor: Kurir.rs
Foto: tanja_savic_private/Instagram

Pogledajte još