UVEK SPREMNI ZA NOVU ROMANSU: Pet horoskopskih znakova zaljubljuju se lakše od ostalih

Postoje ljudi koji daju vremena vezi i drugoj osobi, pre nego što se vežu i "otvore sve karte", a ima i onih kojima vreme uopšte nije potrebno. Brzo se vezuju i zaljubljuju gotovo trenutno. Oni su ti koji proživljavaju snažno svaku emociju i snagu dobijaju iz ljubavi.

Ovan

Oni koji pripadaju znaku Ovna prilično su spontani. Lako će se zaljubiti u osobu koja će biti ljubazna prema njima ili učiniti nešto lepo za njih. Ne plaše se da rizikuju i lako će se vezati za osobu koja je hrabra da im pokaže svoja osećanja.

Rak

Emotivan i osećajan, uvek traži istinsku ljubav. Rak "radi" najčešće emocijama, a ne logikom i oseća se obaveznim da uzvrati na svaki lep gest. Neće trebati više od nedelju dana da se on zaljubi u vas.

Lav

Lavovi uvek traže pažnju i žele da budu u centru pažnje. Ko im ponudi ono što traže, zaljubiće se u njega za nekoliko trenutaka.

Vaga

Jednu Vagu će lako zavesti lepo ponašanje drugog. Puni pozitivne energije i osmeha, što više uživa u lepim gestovima, lakše će se zaljubiti.

Ribe

Njihova bujna mašta može ih navesti da pomisle da je ljubazno ponašanje neke osobe prema njima već pokazatelj zaljubljivanja. Ljubav je za Ribe nešto veoma važno. Vezuju se emocionalno i mentalno i često osećaju da su pronašli srodnu dušu.

Izvor: Ženskimagazin.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još