SRCEM SAM UVEK BILA ZA BANJALUKU: Tanja Savić priznala vezu sa Draškom Stanivukovićem?

Tanja Savić sinoć je imala nastup u Beogradu u jednom prestoničkom lokalu, a pre nego što je publika uživala u njenim najvećim hitovima, pevačica je progovorila o odnosu sa političarem Draškom Stanivukovućem i tom prilikom potvrdila navode da su u vezi, ali i priznala da želi da dobije devojčicu.

- Srcem jesam za Banjaluku i uvek sam bila za Banjaluku, a Prijedor posebno jer tu živi devojka koja mi vodi fan stranicu - šaljivo je rekla Tanja na početku razgovora.

- A gde je dečko?

- Dečko je , pa znate i vi sami - rekla je pevačica kroz smeh.

Tanja je otkrila detalje romanse sa političarem, zbog čega se sinoć nije pojavio na njenom nastupu u Beogradu, ali i progovorila o daljim planovima.

- Ja bih volela da imam ćerku samo zdravlje da me posluži da ne uđem u neke pozne godine, da mi telo izdrži, tako da nadam se ako bog da ako mi je suđeno, imaću ćerku da peva kao ja - rekla je Tanja.

Inače, Tanjina i Draškova veza datira od janura ove godine, kada su zabeležene slike da su zajedno bili na Jahorini, a postoje i snimci sa Tanjinog nastupa na kojima su zagrljeni. Kada je u javnost dospela informacija o ovoj aferi, pevačica i političar su već okončali vezu i to navodno zbog njegovog neverstva, međutim, pevačica mu je sada sve oprostila i njihovoj ljubavi dala još jednu šansu.

Kamen spoticanja je navodno bilo to što je političar bio blizak sa Kijom Kockar, dok je bio sa Tanjom, ali sudeći po svemu uspeli su da reše nesuglasice.

Izvor: Blic.rs
Foto: tanja_savic_private/Instagram

Pogledajte još