MNOGO PUTA SAM BILA U SUZAMA: Aleksandra Mladenović tokom gostovanja u emisiji zaplakala zbog bivšeg dečka

Autorka i voditeljka kultne emisije "Magazin In", Sanja Marinković, u najnovijem izdanju ugostila je i više nego aktuelne gošće, među kojima su se našle pevačice Anabela Atijas i Aleksandra Mladenović, glumica Zinaida Dedakin, modna kreatorka Verica Rakočević, kao i ministarka Marija Obradović.

Mladenovićeva se dotakla svojih ljubavnih partnera, koji su je često razočarali.

- Rekla sam da se više neću vraćati bivšim partnerima. Ja sam se stalno vraćala muškarcu koji mi je obećavao da će se promeniti i da će nešto uraditi, ali ništa. Bila sam mnogo meka, naivna, davala sam mu šansu da se vrati, ali sve je bilo isto. To je trajalo četiri godine, ali naučila sam dosta iz toga, sazrela sam i naučila sam da se više ne vraćam praznim pričama. Samo delima - priča pevačica i dodaje:

- Ja nisam ni za autobusom trčala, a kamoli za muškarcem, ali jednostavno, toliko sam volela i uvek mi je bilo simpatično kako se on na taj način borio za mene, ali to su samo bile reči, a ne dela. Sad sam presekla, slobodna sam, srećna i konačno sam srećna sama sa sobom, i mogu da kažem da sam spremna za novu ljubav, izlečila sam se od cele te priče.

Pevačica oktriva i da je dosta suza prolila zbog svog bivšeg partnera.

- Svi misle da je to glatko, lepo, ali ništa to nije prošlo bez suza. Mnogo puta sam bila u suzama, nisam mogla da spavam noćima. Danas sam previše emotivna, da promenimo temu - kaže Aleksandra, pa otkriva da li je i njen partner plakao.

- Da li je on plakao? Ponekad, da. Prvi put u životu sam se rasplakala u emisiji - priča Mladenovićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: aleksandra_mladenovic_/Instagram

Pogledajte još