OGAVNE REČI, HLADAN ZNOJ ME OBLIO: Tanja Savić oglasila se nakon što je Dušan Jovančević uputio pretnje Drašku Stanivukoviću

Tanja Savić šokirana je i vidno uznemirena izjavom svog, još uvek zakonitog muža, Dušana Jovančevića.

Naime, Dušan je uputio užasne reči i pretnje pevačicinom trenutnom partneru, gradonačelniku Banjaluke Drašku Stanivukoviću.

- Ogavne reči, hladan znoj me oblio. One reči, ja ne mogu da verujem uopšte. Da li je moguće da je to čovek stvarno rekao? Nisam sigurna, želela bih da čujem snimak ili da vidim tu poruku, da mi neko to pošalje, da budem sigurna da je on to stvarno rekao... - rekla je Tanja.

- Ovo je šok, uopšte nije trebalo ovo, da se degradira ovaj mladi momak, nije to zaslužio. Da se Dušan nešto sa njim tu... Strašno! - dodala je pevačica.

Podsetimo, Tanja je nedavano izjavila da je srećno zaljubljena i da joj je "srce u Banjaluci".Posle saznanja da su Tanja i Draško u emotivnoj vezi, Dušan se gadnom i bizarnom izjavom obratio Stanivukoviću i zapretio mu.

Pitajte Stanivukovića sledeće: Kad ljubi moju ženu, da li njene usne imaju sladak ili gorak ukus? Svaki put kada smo nas dvoje vodili ljubav, ja sam joj s****** u usta. Sada taj čovek može samo da pojede moje ostatke - rekao je Dušan.

Ovo je moje prvo i jedino upozorenje za njega. Tanja je još uvek, zakonski, moja žena. Ne bih želeo da mu se nešto slučajno dogodi - rekao je Jovančević.

Izvor: Kurir.rs/Telegraf.rs
Foto: tanja_savic_private/Instagram

Pogledajte još