BILO JE PERIODA KADA NISAM IMALA ŠTA DA JEDEM: Suzana Jovanović otkrila do sada malo poznate detalje iz života

Pevačica Suzana Jovanović je oduvek bila skromna iako je javnosti poznato da ona i njen suprug Saša Popović dobro zarađuju. Suzana nikad nije bila žena koja se rasipa i koja novac troši na bespotrebne stvari, a sve je to zbog strahova koje vuče iz prošlosti.

Ona je u emisiji “Press pretres” otvorila dušu i otkrila da je pre Saše vrlo teško živela, da nije imala novac za najosnovnije stvari, ali da je to deo života koji ju je samo podstakao da bude što bolja.

- Ja sam pre Saleta imala velikih finansijskih problema. Nisam imala tu sreću, kao sada, da mirno spavam, zato što Sale radi za nas, za mene i decu, te o materijalnim stvarima ne moramo da brinemo. Međutim, bilo je perioda pre Saše kada sam imala 20 dinara u džepu i kada mi je frižider bio prazan, nisam imala šta da jedem. Ali sam ipak ostala mentalno jaka i zdrava, ostala sam normalna, uzela saM život u svoje ruke i rešila da to promenim - započela je svoju priču Suzana i nastavila:

- Bio je neki splav "Pirana". Otpevaću tamo za 50 maraka, ali ću sutra imati da sebi kupim hleb, mleko i nešto najosnovnije. Imaću da napravim neku čorbicu i neki mali, lagani ručak, jer sama sam živela u garsonjerici u Mirijevu. Morate da budete mentalno jaki i da prihvatite život u tom trenutku onakav kakav jeste. Teško jeste, ali postoji način uvek da sebi olakšaš te muke. Naravno, kada je krenuo posao, tezge, kada su ljudi počeli da me zovu, krenula je i zarada i bilo mi je bolje - ispričala je Jovanovićeva.

Na pitanje voditelja da li se boje da budu meta lopova ili kidnapera zbog bogatstva koje danas poseduju, Suzana je otkrila da se nikad nije plašila ali da joj je Saša savetovao da bude malo opreznija.

- U ono vreme kada je bilo jako opasno ni tada Sale i ja nismo imali bodigardove iza sebe. Koliko puta me je samo kritikovao: "Jao, sama voziš auto, sama voziš Aleksandru i njene drugarice u školu", ali ja nikada nisam imala problem sa tim. Ja razmišljam ovako: "Čekaj, ja nikom nisam ništa loše uradila da bi me neko napao, kidnapovao, ne daj Bože". Jeste, bilo je opasno devedesetih. Ja sam još aktivno pevala, Sale je radio svoj posao, ali nismo se eksponirali, nismo nikome bili "trn u oku". Ponašali smo se normalno. Nismo nikada nikoga isprovocirali da nam uradi tako nešto. I dan danas se krećemo slobodno ulicama, nemamo obezbeđenje, jer živimo i ponašamo se normalno, ne razmećemo se onim što imamo - objasnila je Suzana.

Izvor: Mondo.rs
Foto: suzanapopovic69/Instagram

Pogledajte još