IMAMO TOLIKO LEPIH USPOMENA, NEMA VIŠE NAŠEG MIRA I SPOKOJA: Dalila Dragojević grcala u suzama dok je gledala snimak venčanja sa Dejanom (VIDEO)

Dalila i Dejan Dragojević progovorili su o braku i pravoj istini o njihovom odnosu, a u jednom trenutku pušten je njihov snimak sa venčanja.

Dalila je briznula u plač kada je gledala kadrove.

- Ja sam želela da se desi razgovor sa Dejanom, ali Filip nije bio za to. Posle svega što mi je Dejan izrekao, nema potrebe da pričamo nasamo. Najispravnija odluka je trebala da bude da ja odem do njega i kažem da želim da se razvedemo. On je sve znao, pokušavao je da prekrije to. Dejan nije hteo da se potrudi ni za šta. Sada kad vidim da si ušao u čauru, ti si postao loš čovek, jako zloban i pun frustracija. Kajem se što nisam ostala slobodna do svoje 28. godine - rekla je Dalila.

- Ja je nisam nijednom uvredio. Kad si emotivno nestabilan svašta može da se desi. Ja sam pričao sa njom. Ona je mogla da sedne sa mnom i da mi kaže da je ne interesujem. Ona je govorila da nije zaljubljena. Lagala je sve vreme. Koliko puta sam je samo pitao da li je zaljubljena. Klela se da nije i da pored mene ne bi bila sa osobom kao što je Car - rekao je Dejan u emisiji "Amidži šou".

Pušten je snimak sa svadbe Dalile i Dejana, a Dalila je briznula u plač.

- Zaplakala sam, videla sam te neke momente koji su mi bili najlepši, to su neka sećanja kojih se uvek setim, lepa su... Što se tiče ljubavi, ja sam rekla i stojim pri tome da ja njega volim kao čoveka koji je bio uz mene u svim mojim lomovima i naravno da imam lepe uspomene na nas, bila bih luda kad bih rekla suprotno. Ali, eto, desilo mi se to što se desilo. Svakako kad vidim neke stvari, probude mi emocije - priča Dalila.

- Ono što mi se vrtelo po glavi ceo ovaj period, kada sam potpisivao na vratima razvod, i video datum, to je ono čega sam se setio. Mene je sve to bolelo, meni ne treba da se napomene snimkom. Sve mi prolazi kroz glavu. Naš mir i spokoj, kad otvoriš vrata i uđeš u kuću, kad uđeš u kuću sve to spadne, tu se osećao mir i sloga, to je bilo naše gnezdo i oaza mira - priča Dejan.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.