BILI SMO U JAKO LOŠEM PSIHIČKOM STANJU: Natalija i Sani Trik FX otkrili sa kakvim su se posledicama suočili posle izlaska iz "Zadruge"

Natalija i Sani Trik Fx, koji su bili učesnici "Zadruge" otkrili su da su se suočili za mnogim posledicama nakon što su napustili rijaliti.

- U rijalitiju sam naučio da kuvam, znači od muke. Ljudi misle da je tamo "vau", ali mnogo je teško i psihički i fizički. Evo besplatan savet za one koji žele da uđu - moraju da znaju cilj zašto ulaze. Dalje, moraš nešto da radiš, da nađeš sebi zanimaciju, da ne bi upao u kolotečinu i svađao se po ceo dan - objasnio je Sani, pa ispričao sa čime se suočavao nakon izlaska.

- Priznao sam sam sebi da sam jako loše kada sam izašao odande. Možda će neko misliti da nije normalno ali tako je. Ja sam kod kuće ustajao u 5 ujutru da bi kuvao - rekao je pevač, a onda je Natalija objasnila zbog čega se to dešavalo.

- Zato što se tamo legalo oko 7 ujutru. Jer od 10 uveče do 7 ujutru nemate struju i vi u 7 onda kad dobijete struju pravite sebi da jedete. Imali smo sreću jer nam je posao takav da noću radimo pa nam nije padalo teško da budemo budni - objasnila je Natalija u "Grand magazinu".

Ponovno učešće i dalje ne vide kao opciju, ali kada bi se javila egzistencijalna potreba, dobro bi razmislili.

- Novac uvek igra glavnu ulogu. Tako da, možda, što da ne ali samo ako je aktivno, da ima dešavanja, igrica. A da ja sedim tu da vređam neku decu, ne, nikako. Jer ovaj rijaliti se sad svodi na to - rekla je pevačica.

Izvor: Blic.rs
Foto: natalijatrikfxofficial/Instagram

Pogledajte još