AMS Osiguranje: Putujte sigurno na skijanje i u vreme pandemije koronavirusa!

Isplanirali ste skijanje u inostranstvu, ali ste u strahu da putujete zbog pandemije koronavirusa koja u većini zemalja i dalje ne jenjava? Ne brinite, u AMS Osiguranju možete zaključiti polisu Putnog zdravstvenog osiguranja koje, pored rizika od povreda na skijanju, pokriva i lečenje bolesti uzrokovano virusom COVID-19!

Osluškujući potrebe svojih osiguranika, AMS Osiguranje proširilo je paket usluga i uvelo dodatno pokriće za slučaj bolesti COVID-19 čime skupe troškove lečenja u inostranstvu uzrokovane ovim virusom preuzima na sebe.

Ne prepuštajte stvari slučaju, zaključite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja i osigurajte se da ćemo izuzetno skupe troškove lečenja u inostranstvu, umesto vas, platiti mi. Bilo da vam zatreba hitna medicinska intervencija, lekovi i medicinska pomagala, kao i mnoge druge zdravstvene usluge, u skladu sa uslovima osiguranja, potrebno je samo da prijavite osigurani slučaj pozivom na broj telefona koji dobijate uz polisu. Naša polisa će, pored dodatno ugovorenog pokrića troškova lečenja od povreda na skijanju u inostranstvu, ukoliko je ugovoreno, pokriti i troškove za slučaj potvrđene infekcije virusom COVID-19, što uključuje neophodne medicinske preglede ovlašćenih lekara, testiranje u slučaju ispoljavanja simptoma infekcije radi hitne medicinske pomoći i dijagnoze infekcije virusom COVID-19, lekove u vanbolinčkom lečenju, bolničko lečenje ili hitnu medicinsku evakuaciju u zemlju prebivališta, u skladu sa uslovima osiguranja.

AMS Osiguranje je pravi izbor za vas, jer smo vam omogućili da polisu Putnog zdravstvenog osiguranja uz dodatno pokriće za slučaj bolesti COVID-19 zaključite brzo, sigurno i lako online na našem sajtu, po 30 odsto nižoj ceni! Tako će vas premija osiguranja za individualnu polisu, uključujući doplatu za pokriće COVID-19, za sedam dana skijanja na teritoriji Evrope,  koštati svega 2.757 dinara. Ušteda je velika, posebno ako na skijanje idete porodično, jer premija u tom slučaju iznosi samo 6.064 dinara za isti vremenski period.

Jedino što treba da uradite jeste da izdvojite nekoliko minuta i od svoje kuće, u samo nekoliko koraka, ugovorite Putno zdravstveno osiguranje i na odmor krenete potpuno rasterećeni. Detaljno uputstvo za online zaključivanje polise Putnog zdravstvenog osiguranja možete naći na sajtu webshop.ams.co.rs. Za više informacija pozovite broj telefona 0800-009-009, a možete nas posetiti i u Ruzveltovoj 16 u Beogradu ili na nekom od preko 250 prodajnih mesta širom Srbije.

AMS Osiguranje vam želi srećan put i bezbrižan odmor!

Foto: Promo

Pogledajte još