ZA OVO ĆEŠ DA MI PLATIŠ, ZAKLAĆU TI DETE: Žestok obračun Stefana Krstovića i Marka Janjuševića, obezbeđenje jedva razdvojilo razjarene zadrugare (VIDEO)

Marko Janjušević Janjuš fizički je nasrnuo na Stefana Krstovića Krleta tokom radio emisije "Amnezija" nakon što mu je on psovao dete.

- Ludnica, ne pamtim ovakvu noć - rekao je Janjuš.

- Da li te je iznenadila Krletova snaga, mnogi kažu da ti se ozbiljno suprotstavio - pitao je Bane Čolak, voditelj emisije, Janjuša.

- Glupo mi, ne znam šta da kažem - odgovorio je on ironično.

- Ja bih da se izvinim, nije mi to trebalo, bilo mi je krivo, to je bilo ružno s moje strane. Bilo mi je čudno kada je tako reagovao, nisam znao... - pričao je Krle.

On mora da shvati, mlađi je, mora da ispoštuje za neke stvari, ja ovde trpim dosta stvari, ima nekih stvari koje ne traba da radim, ali kada meni Miki kaže: "Izvini, gubim, igram", ja sačekam. A Krle to ne zna. Ja sam ovde zbog para. Imam honorar ozbiljan, za taj honorar se ranije naručivalo ubistvo, a ovde se za neko gurkanje gube pare. Ja to neću da radim. Krletov rijaliti ne treba da bude krađa. Ispao je loš prema meni - rekao je Janjuš, a ubrzo je nastao novi haos između njih dvojice.

- Je l' si mi psovao dete? - pitao je Janjuš.

- Izvinjavam se, jesam - odgovorio je Stefan.

- Nemoj to nikad više da radiš - pretio je Janjušević i krenuo da davi Krstovića.

- Je*aću ti mamu - galamio je Stefan.

- Hoćeš mi ti zaklati dete - pitao je Janjuš zadrugara i nastavio da ga davi u prostorijama radio "Amnezije".

- Za ovo ćeš da mi platiš - urlao je povređeni Stefan na sav glas.

- Neću da gubim pare zbog tebe - vikao je Janjuš, ali ga je Veliki šef ipak kaznio dvonedeljnim honorarom.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još