VREĐA ME KAD MI KAŽEŠ DA SMO KOLEGE: Iva Grgurić i Darko Tanasijević zaratili tokom emisije (VIDEO)

Autorka i voditeljka "Magazina in" Sanja Marinković u novom izdanju vaše omiljene emisije ugostila je dr Milana Colića, trenera za lični razvoj Jovanu Hismajer, pevačicu Nikolinu Kovač, pevača Slobu Radanovića, TV voditelja Darka Tanasijevića, glumicu Evu Ras i bivšu pobednicu "Zadruge" Ivu Grgurić.

Gosti su diskutovali u takozvanom "estetskom varvarizmu" današnjice i moralnim načelima kojima se danas vode mladi, a tokom razgovora dotakli su se i onih koji neosnovano pucaju od samopouzdanja na javnoj sceni. Darko Tanasijević, voditelj "Zadruge", tada je povukao paralelu između onih koji znaju i onih koji žele da rade određeni javni posao, a kao primer naveo je pevače, ali i TV voditelje.

- Ma, kakav kolega, kakva koleginica kada ne zna kad treba upotrebiti "trebaš", a kad "treba" - prokomentarisao je Darko, na šta ga je Sanja direktno pitala:

- Je l' te je uvredilo kada ti je Iva postala koleginica na televiziji - pitala je voditeljka, na šta je Darko ko iz topa šaljivo odgovorio:

- Jeste me uvredilo.

Tada su Iva i Darko otpočeli raspravu usred emisije.

- Kako onda da se potpišemo? Voditeljka samouka Iva Grgurić i voditelj Darko Tanasijević sa četiri fakulteta novinarstva - negodovala je Iva, što je Darka do suza nasmejalo.

Izvor: Pink.rs
Foto: RTV Pink Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još