SKOČILA SAM KROZ PROZOR, IMAM VELIKI OŽILJAK NA STOMAKU: Verica Rakočević otkrila nepoznate detalje iz detinjstva

Modna kreatorka Verica Rakočević prisetila se detinjstva i otkrila nepoznate detalje iz svoje prošlosti.

Ona je objasnila kako nikada ne bi želela da njen najmlađi unuk Nikša liči na nju, jer, kako je istakla, bila je izuzetno nemirno dete.

- Imala sam tri godine kada se moja sestra Slavica rodila. Majka je otišla u prodavnicu, a ja sam se probudila. Želela sam da izađem napolje. Bila su zaključana vrata i ja sad ne znam kako ću. Razbila sam rukom prozor i htela kolevku i sestru da iznesem, pa da ja skočim za njom. Nisam, naravno, mogla sa tri i po godine da podignem kolevku. Ne znam kako sam se kroz to staklo provukla. I dan danas imam ogroman ožiljak na stomaku. Skočila sam kroz prozor, to je bila prizemna kuća. Sećam se slike - krenula je da šiklja krv, ja držim rukom. Majka me ugledala i odmah je ispustila kese - prisetila se Verica, pa istakla da nakon hospitalizacije nevolje nisu prestale:

- Sutradan sa tim zavojima, majka me odvede u prodavnicu sa njom. Sećam se svega i sada sa sedamdeset i četiri godine. Stajale smo u redu, a ispred mene je stajalo crno kuče i ide repom levo, desno i ja ga zgazim i ono me ujede za nogu - kretorka je nakon toga opet hospitalizovana, ali dve nevolje nisu bile dovoljne.

- Mama od muke ne zna šta će sa mnom. Krene na pijac i zaveže me za tezgu. Mojoj baki su rekli: "Eno ti je unuka k'o kuče za tezgu vezana. Baba poludi i odvede me kod nje u Zakut u kuću. Mama je tad rekla: "Bogu hvala, da se malo spasem od nje!" Kod babe sam se već sutradan nabila na plot i ona me vrati kući. Zaista sam bila jako, jako nemirna - zaključila je ona.

Izvor: Republika.rs
Foto: verica.rakocevic/Instagram

Pogledajte još