MOJ SUPRUG JOŠ NIJE SVESTAN ŠTA GA JE SNAŠLO: Slađana Slavković oglasila se nakon izlaska iz porodilišta

Voditeljka i novinarka Slađana Slavković dve nedelje nakon svog 47. rođendana postala  je majka i na svet donela dečaka kome su dali ime Vuk.

Naime, Slađana je istakla da su joj trudnoća i porođaj bili lagani, ali i da je njen sin dobio najvišu ocenu na porođaju.

- Zahvaljujući doktorki Vesni sve je prošlo baš kako treba. Dečkonja je krupna beba, izvesno na tatu a ne na mamu. Vuk je rođen sa tri kilograma i šesto grama i 52 centimetra i dobio je najvišu ocenu na porođaju. Trudnoća i porođaj su bili toliko lagodni da mi je prosto neprijatno da to naglašavam zbog svih mama koje se namuče dok ugledaju svoje bebče - priča Slađana.

Voditeljka i novinarka B92, koja je upravo izašla iz bolnice, kaže da ih je sve spremno čekalo kod kuće.

- Mislim da tata još nije svestan šta ga je snašlo. On je lekar i nije iz sveta medija, pa nije željan da se eksponira, a ja njegovu želju poštujem.

Na pitanje kako se novopečena mama našla u novoj ulozi, Slađana kroz osmeh odgovara:

- Često sam i ja kao novinar postavljala pitanje kakav je osećaj biti majka i gledala kako se sagovornice muče da daju odgovor. Sada i ja ne znam šta da kažem, a mislila sam da ću napisati esej kada se to desi. Verovatno su to neki osećaji za koje ne postoje prave reči - naglašava ona.

Izvor: Telegraf.rs/Blic.rs
Foto: sla_sla/Instagram

Pogledajte još