STATEMENT ASESOARI: Detaljima osvežite zimski autfit

Statement asesoari su ono po čemu se razlikujemo uvek, a saznajte šta nam stilisti predlažu za ovu zimsku sezonu.

Detalji su sigurno poslednje o čemu razmišljate u ovom periodu godine. Svakako, svima nam je bitnije da se dobro obučemo, u smislu da nam bude što toplije. Ali ko kaže da ne možemo da dobijemo sve? U nastavku pročitajte kako da nosite statement detalje ove zime, te da budete trendi, bez bojazni da ćete se smrzavati.

Statement asesoari za zimu 2021.

Čizme

Ove sezone u modi su glomazne čizme s platformom. Pored toga što su upečatljive, praktične su, jer se ne kližu te su idealne i za sneg. Izaberite neobične kombinacije ili boje poput prljavo roze, žute ili narandžaste i osvežite svoj zimski look.

Tašne

Ove sezone u modi su velike, čupave tašne, o čemu smo već pisali. Uz to, u modi su što jarkije boje pa izaberite svoju omiljenu nijansu i odvažno zakoračite u ovu zimu.

Kape i šeširi

Beretke, šeširi, kape... sve je u modi, a cilj je da bude što neobičnije. Odvažni dezeni i hrabre boje krasiće naše glave ove zime.

Foto: Ilustracija/Pexels.com

Rukavice

Pored vunenih, rukavice od veštačke kože su vanvremenski klasik. A boje? Sve nijanse smeđe su dozvoljene, plus, ove godine hit je i zelena boja!

Nakit

Veštački ili pravi, drago kamenje je ove zime broj jedan asesoar. Bilo da izaberete minđuše, narukvice ili ogrlicu, jedno je sigurno: nećete pogrešiti!

Šal

Šalovi i ešarpe su sjajan modni detalj. Pored toga što oživljavaju autfit, imaju i praktičnu ulogu. A ove sezone stilisti predlažu što neobičnije dezene.

Maska

Naravno, bez maske ne možemo nigde. Pa kada već moramo da ih nosimo, hajde onda da budu statement komad koji će privlačiti pažnju!

Izvor: Lepotaizdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još