KLINCI ĆE JE UVEK VREĐATI PREKO MENE ILI OCA: Goca Tržan iskreno o odrastanju ćerke Lene Marinković

Pevačica Goca Tržan kaže da je pogađaju tekstovi u novinama u kojima piše kako se ne slaže sa ćerkom koja je navodno problematična.

Goca ističe da sa naslednicom ima dobar odnos koji je malo drugačiji u poslednje vreme jer je Lena u pubertetu.

- Nemam nikakav problem, imam svakodnevno prevrtanje očima, ali ja sam bila gora. Srećom, pa moje dete nije kao ja - rekla je Goca u emisiji "Grand news".

- Ja ne želim svoje dete da stavljam u poziciju da bude ni popularna ni javna ličnost, niti da bude medijska ličnost, niti ona to želi. Ja poštujem želju svog deteta i kad se slika za naš rijaliti slika se samo pod uslovima pod kojima ona hoće i priča o onome o čemu ona hoće, jer biti dete javne ličnosti za nju je sigurno neprijatno, zato što često klinci koji neće znati kako da je povrede vređaće je preko mene ili mog muža ili na žalost preko njenog oca. To je nešto sa čime ona mora da se nosi odmalena, a ne želi da bude pred kamerama, ona ne želi tu vrstu pažnje - rekla je pop zvezda i dodala:

- Ona je potpuno drugi lik, razlikuje se od mene, pre neki dan je rekla: "Ja nikad ne bih bila pevačica, ne razumem kako ti to možeš da radiš" i ja je potpuno razumem.

Izvor: Kurir.rs/Grand news
Foto: gocatrzan/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.