ČIM KAŽEŠ SVOJE MIŠLJENJE ODMAH SI UMIŠLJENA BUDALA: Sara Jovanović oglasila se nakon niza negativnih komentara zbog šale na račun Maje Nikolić (FOTO)

Sara Jovanović pre nekoliko dana našla se u centru skandala kad je njena koleginica Maja Nikolić izjavila joj je pobeda na Beoviziji unapred nameštena.

Sara je potom snimila video u kom imitira Majino pevanje, što je pokrenulo niz negativnih komentara na društvenim mrežama:

"Blamiraš se, majmune", "Tukla bih je", "Dokle će ova kobila misliti da je svima zanimljiva?", samo su neke od poruka koje je Jovanovićeva dobila u inboks.

- Koliko god da mi je jasno da se ne može udovoljiti svima, i dalje uspe da me iznenadi to u kolikoj meri je prisutno licemerje na društvenim mrežama. Tema je preopširna, i zbog toga sam uglavnom izbegavala diskusije o tome, ali 'ajde ovog puta da se nadovežem na jučerašnju objavu... Dakle, ako se ne oglasiš i ne izraziš svoje mišljenje, nezanimljivi si i dosadni beskičmenjak. A ako se izjasniš i daš svoj komentar o nečemu, onda si nadmena i umišljena budaletina. Ista osoba koja je bezbroj puta bila predmet šale je sada bila triger da neko drugi postane meta... Ono što me najviše poražava kao čoveka je činjenica da ista stvar koja se osuđivala pre par dana, koja je bila goruća tema jer je, nažalost, imala fatalan ishod, postaje za tren oka realnost, sa kojom smo se suštinski saživeli već neko vreme. Kao i većini izvođača (pogotovo ženskih), nametnuto mi je da budem "anemična", da ćutim, budem lepa, i gledam svoja posla, well - sad, više nego ikad, shvatam da sloboda, u bilo kom obliku, nema cenu. Kakve su se sve bitke vodile proteklih meseci baš ovde, koje su nam, verujem svima vraćale pomalo vere i nade, a onda te, brže nego što si mislio dočeka šamar realnosti.. - napisala je Sara putem "storija" na Instagramu.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: sarajoofficial/Instagram

Pogledajte još