SVAKODNEVNO DOBIJA PRETNJE SMRĆU: Majka Nenada Lazića u strahu da će njen sin dići ruku na sebe?

Bivši zadrugar Nenad Lazić Neca dosta se promenio nakon izlaska iz rijalitija "Zadruge 4", a njegova majka, koja se dugo borila sa zdravstvenim problemima strahuje za svog sina jer se dosta promenio i povukao u sebe.

Izvor blizak porodici otkrio je da Necina majka sluti da je on pod uticajem crne magije.

Ovo nije prvi put da se u medijima spekuliše o poznatim ličnostima koje su možda pod uticajem crne magije, a Neca je samo još jedan u nizu njih.

- Necina majka je jako loše, žena se bukvalno raspada od straha za sina. Neca se dosta promenio, mračan je, trudi se da bude nasmejan na snimcima koje objavljuje, ali je inače baš nesrećan i tužan u poslednje vreme. Bukvalno od trenutka kada je ona devojčica Kika preminula, on se baš onako povukao, ti komentari njega ne pogađaju, ali ono, ljudi ga baš maltretiraju, vređaju, majka čupa kosu s glave, on plače... Majka je htela da ga vodi kod sveštenika, kod bilo koga ko može da pomogne detetu, plaši se da neki đavo nije ušao u njega - govori izvor blizak porodici Lazić i dodaje:

- Neca se trudi da ga komentari ne dotiču, ali to baš i nije tako lako. Kad u toku jednog dana dobijate pretnje smrću, ružne komentare, to je klasično maltretiranje, a svi mi znamo koliko je to loše, pogotovu za mladu decu kao što je Neca i slični njemu. Ne znam, majka baš strahuje da Neca može sebi da naudi zbog komentara.

Izvor: Srbijadanas.com/Republika.rs
Foto: iamnecaa/Instagram

Pogledajte još