BUDITE U TRENDU: Tri frizure obeležiće 2022. godinu

Godina koja je upravo počela biće veoma zanimljiva kada je stilizovanje kose u pitanju, kažu frizeri. Dominiraće frizure koje se jednostavno prave, vrlo su praktične, a najbolje od svega je što svima stoje odlično, bez obzira na oblik lica.

Što se boje kose tiče, veoma popularne će biti sve nijanse crvene boje. Ukoliko volite da budete u centru pažnje, onda je crvena baš za vas.

A evo koje frizure će dominirati:

1. Bob inspirisan serijom "Seks i grad"

U seriji se pojavljuje i novi lik, Lisa Tod Viksli, koja će se pridružiti Keri, Mirandi i Šarlot, a već nakon premijernih epizoda zapamćena je po genijalnoj frizuri.

Lisu tumači Nikol Eri Parker, a u seriji "I tek tako" pojavila se sa valovitim bobom, a stručnjaci već sad kažu kako je takav bob sjajan odabir za 2022. godinu i predviđaju mu veliku popularnost.

2. Boho frizura i pletenice

Boho stil je u poslednjih nekoliko sezona veoma popularan i kada je stilizovanje kose u pitanju, ali i garderoba. Pletenice će i tokom 2022. godine biti u trendu, a na vama je da samo izaberete one koje najbolje idu uz vaš stil.

3. Stepenasta kosa i aksesoari

Stepenasto ošišana kosa je klasika koja svima dobro stoji, ali ove godine biće "obogaćena" aksesoarima. Velike šnale, trake, rajfovi, sve je dozvoljeno. Pravilo glasi, što veće i originalnije - to bolje.

Izvor: Stil.kurir.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još