MLADA POKAZALA TRUDNIČKI STOMAČIĆ: Filip Reljić objavio fotografije sa venčanja

Učesnik treće sezone rijaliti programa "Zadruga" Filip Reljić 8. januara izgovorio je sudbonosno "da" svojoj izabranici Mariji Maši Matijević.

Tatu majstor je nakon napuštanja imanja u Šimanovcima otpočeo ljubavnu vezu sa atraktivnom crnkom, koja je rođena sestra Mateje Matijevića, sa kojim se Filip družio tokom boravka u Beloj kući.

Rođeni brat pevačice Sare Reljić objavio je fotografije sa venčanja na kojima nasmejano pozira kraj svoje supruge koja je u poodmakloj trudnoći.

- Najbolje stvari se dešavaju kada ih najmanje očekuješ! Upoznali smo se po mom izlasku iz rialitija kada sam imao najuzdrmaniji pogled na život, a ona mi je pokazala njegove najlepše strane! I ništa ne bih menjao ili dodavao jer sam te zavoleo kao takvu, presrećan sam što ćemo na dalje zajedno deliti svaki sladak zalogaj (a i onaj gorki, boga mi). Mašo, voleću vas i čuvaću vas zauvek! Ova godina nije mogla bolje da počne - napisao je bivši zadrugar.

Podsetimo, sredinom jula prošle godine zaljubljeni par saznao je da je devetnaestogodišnja Maša u drugom stanju, te da će na svet doneti sina, čemu su se oboje neizmerno obradovali.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: filiptattoo/Instagram

Pogledajte još