TELEFON NE PRESTAJE DA ZVONI, NADAM SE DA ĆE ME I SIN USKORO IZNENADITI: Oglasio se Tonči Huljić nakon vesti da će postati deda

Nakon što su hrvatski mediji objavili da muzičar Petar Grašo i njegova 14 godina mlađa izabranica Hana Huljić čekaju dete, oglasio se i budući deda Tonči Huljić.

Huljić je trenutno u Beogradu, a kaže da ni sam ne zna otkuda "cure" ovakve informacije, jer niko iz njegove porodice nije iste nikome govorio izvan najužeg kruga ljudi.

- Prateći aktuelnu situaciju i bezbroj poziva, mogu reći samo dve stvari: pod jedan, nadam se da će me i moj sin uskoro iznenaditi s jednom ovakvom vešću. A pod dva, mi zaista nismo rijaliti familija, ne trudimo se da punimo portale i "maltretiramo" javnost svojim privatnim životima. Ne smatramo se ni po čemu posebnim i različitim od ostalih ljudi da bi u tolikoj meri intrigirali javnost. Zato je ovo s moje strane sve što mogu i hoću reći o toj temi, a siguran sam i da delim mišljenje sa svima koji su sada deo porodice - rekao je Tonči za Večernji.

Izvor: Nova.rs/Večernji.hr
Foto: petargrasoofficial/Instagram

Pogledajte još