AKO PROGOVORIM: Goca Tržan dobila novi voditeljski angažman

Pevačica Goca Tržan ovih dana može da se pohvali time da je zauzetija nego ikad! Priprema se za nastup na izboru za Pesmu Evrovizije, a od ovog vikenda na K1 televiziji počinje njena nova emsija, treća po redu!

- Na izbor za Pesmu Evrovizije prijavili su me kompozitori pesme 'Fitilj' koju ću izvesti. Pesma 'Haljina' je postala evergrin i bez sumnje je moja lična karta, ali je senzibilitet pesme 'Fitilj' ono što mi u ovom trenutku života savršeno odgovara - rekla je Goca danas u emisiji "Kec na jedanaest" na K1.

- Čula sam pesme svih izvođača, sjajne su, navijam za sve i svima želim sreću. Ja sam uvek na strani kolega.

Kako je kazala Goca, na izbor ide samo sa jednim očekivanjem.

- O izboru razmišljam kao o divnoj prilici da predstavim svoju pesmu. Da u naredne dve nedelje budem okupirana probama i uzbudljivim pripremama za scenski nastup.

Goca je kod Boška Jakovljevića najavila i svoju novu emisiju koja startuje ovog vikenda.

- Televizija K1 je prepoznatljiva po emisijama 'jedan na jedan' pa smo rešili da započnemo još jednu. Uvek je problem naći goste, poznate koji su spremni da govore na sve teme i koje nemaju strah da će ih novine 'razapeti' nakon što kažu nešto iskreno i lično. Ja mislim da takvih problema neću imati i obećavam vam sjajne sagovornike i razgovore bez dlake na jeziku o svemu onome što čini život. Gledajte 'Ako progovorim', subotom i nedeljom od 14h, uživo na K1 - kazala je Goca Tržan.

U najavi emisije "Ako progovorim" stoji da će Goca razgovarati sa gostima o svemu onome o čemu inače razgovaramo sa svojim prijateljima – o razvodu, prevari, mukama sa decom tinejdžerima... Od prošle godine Goca Tržan sa suprugom Radomirom Rašom Novakovićem snima rijaliti emisiju "Moj svavršeni brak", a veoma je uspešna i njena talk-show emisija "Goca šou".

Autor: Nadlanu.com
Foto: K1

Pogledajte još