SIN MARKO DOBIO ĆERKU: Momčilo Bajagić Bajaga postao deda

Frontmen "Instruktora" Momčilo Bajagić Bajaga (61) postao je deda krajem prošle godine. Naime, supruga Bajaginog sina Marka porodila se 27. decembra i na svet donela devojčicu Saru.

- Tako je, postao sam deda - potvrdio je, za "Novosti", Bajaga i dodao:

- Imam lepu unuku Saru i sada mi je sve opuštenije u životu. Daleko od toga da sam krio da sam postao deda, nego, jednostavno, izbegavam da pričam o privatnom životu.

Značenje vlastitog imena Sara (originalno Saraj ili Sarah), koje je prevedeno sa hebrejskog jezika je - ona koja dominira, ona koja je važna, žena koja vlada i upravlja, "sveta" majka, neka ženska osoba visokog društvenog položaja ili ranga, knjeginja, vladarka, biblijska ličnost, "izaslanica od Boga", princeza, boginja, "svetost".

Bajaga će na predstojećem takmičenju "Pesma za Evroviziju", na kom će se birati naš predstavnik za "Evrosong", biti zastupljen kao tekstopisac, i to sa dve numere. Prva je "Dve godine i šes' dana" koju će izvesti grupa "Biber", predvođena Rastkom Aksentijevićem, a druga je "Samo ne reci da voliš", sa kojom će nastupiti Dušan Svilar.

Izvor: Novosti.rs
Foto: Bajaga i Instruktori - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još