PORODICA MI DAJE SNAGU ZA OPORAVAK: Slađana Trajković otkrila detalje zdravstvenog stanja nakon teške operacije

Nedavno je u domaćim medijima kao bomba odjeknula vest da je Slađana Trajković, supruga poznatog folk pevača Radiše Trajkovića Đanija, hitno operisana, budući da joj je dijagnostifikovan tumor bubrega. Kako je prošlo nedelju dana nakon hiruške intervencije, Slađa je za Pink.rs progovorila o oporavku od opake bolesti, kao i agoniji kroz koju je prošla čitava porodica Trajković zbog šokantnih natpisa da je na samrti.

- Super se osećam, hvala Bogu, super sam zaista. Juče sam bila na kontroli, sve je u savršenom redu. Svi su uz mene, naravno, cela porodica, divni su prema meni, čudno je možda reći, ali ja se stvarno osećam prelepo - priča Slađa na samom početku razgovora.

Kako dalje navodi, neprijatno se iznenadila kada je u novinama pročitala da joj je dijagnoza katastrofalna, kao i da su joj šanse za dug život ravne nuli, ali Slađana je te tvrdnje demantovala.

- Malo smo svi šokirani naslovima koji kruže po novinama, ja sam malo i oguglala, ali naslovi pojedinih izdavača i urednika su mi van svake pameti. Ne shvataju da ja imam i porodicu, starije ljude u porodici, kao i dete od 16 godina koje mora da čita te naslove. Da su istiniti - pa i da razumem, ali to je sve užasna izmišljotina. Baš sam sinoć imala bespotrebnu traumu sa Sofijom, ona je devojčica u pubertetu, 16 godina, ide u školu, kaže: "Mama, treba neko da me pita, šalje poruke, da me sažaljeva bez potrebe, kad ja znam da tebi nije ništa..." Što i jeste tako. Ja nisam ni obratila pažnju, ali užasan mi je taj naslov - priča Đanijeva supruga.

Slađa otkriva i da sam proces oporavka ide samo uzlaznom putanjom, te da je neizmerno zahvalna celoj svojoj porodici, koja je non-stop uz nju.

- Ništa nikada nisam slagala, odmah sam rekla kako stvari stoje, ali ne volim kad se dodaju gnusne laži na priču. Verujete mi, stvarno se super osećam. U savršenom redu se oporavljam, hvala Bogu. Kad operišete zub i izvadite ga, pa nije jednostavno, a kamoli ova operacija... Takva je procedura, nije jednostavno, ali ne kukam uopšte, nema potrebe da klonem, okružena sam decom, unukom, drugo je na putu... Šta ćeš bolje? Glava je na ramenima, sve ostalo je iza mene - zaključuje Slađa.

Izvor: Pink.rs
Foto: djanimusic/Instagram

Pogledajte još