Coca-cola proslavila 125. rođendan

Coca-Cola Sistem proslavio je 125. godina od nastanka najpoznatijeg i najvrednijeg brenda na planeti nesvakidašnjim putovanjem kroz vreme. Predstavnici medija, poznate ličnosti, poslovni partneri i zaposleni uživali su u dobroj zabavi, autentičnoj muzici, originalnim kostimima i jedinstvenom ambijentu.

Poznati domaći glumci i pevači izveli su songove koji su obeležili Coca-Cola istoriju, a atmosferu su dodatno zagrejali poznati bendovi i majstori DJ pulta.

Od svog nastanka, 1886. godine, Coca-Cola je donosila nezaboravne trenutke radosti i optimizma u jedinstvenom maniru – okupljajući ljude kroz muziku, umetnost i zabavu i čineći da se osećaju kao deo velike Coca-Cola porodice. Njen prepoznatljiv osvežavajući ukus ne poznaje granice i povezuje ljude širom sveta.

Činjenica da već 125 godina sa velikim uspehom poslujemo u 206 zemalja sveta potvrđuje našu mladost, a ne naše godine. Zahvaljujući potencijalu koji imamo verujemo da je budućnost pred nama baš onakva kako ju je video i dr Pemberton - svetla i uzbudljiva! Izuzetno smo ponosni na sve što smo postigli u proteklih vek i četvrt, na sva obećanja koja smo dali i ispunili i želimo da zahvalimo svim saradnicima i partnerima Coca-Cola Sistema koji ovaj uspeh dele sa nama. Unapred se radujemo nastavku zajedničke saradnje u narednih 125 godina, i duže“ – rekla je Nataša Đurđević, regionalni direktor kompanije Coca-Cola.

„Izuzetno je zadovoljstvo biti deo Coca-Cola Sistema u godini jubileja. Zahvaljujem se svima koji su doprineli da proslavimo ovu važnu godišnjicu kao veliki globalni sistem sa značajnim lokalnim prisustvom. Naši zaposleni u Srbiji – njih 1.300 i više od 700.000 širom sveta čine nas jednim od najvećih poslodavaca na svetu i smatramo da imamo jednu vrstu društvenog ugovora sa svakom od zajednica u kojima poslujemo. Naši uspesi utemeljeni su na snazi i dinamičnosti zajednice u kojoj smo, a ova proslava je način da se zahvalimo svima koji su godinama deo velike ideje, osećaja i vizije koju Coca-Cola donosi već 125 godina“ – izjavio je Sotiris Janopulos, generalni direktor Coca-Cola Hellenic Srbija.

(old_image)

Velika rođendanska Coca-cola torta

U okviru obeležavanja velikog jubileja, Coca-Cola Sistem će novčano pomoći Dnevni boravak za decu i omladinu ometenu u razvoju u Šekspirovoj ulici, prvi i najveći dnevni boravak u Srbiji. U duhu rođendanskih iznenađenja, Coca-Cola će obradovati i ostale sugrađane spektakularnom 4D projekcijom na zgradi Robne kuće Beograd 7, 8, i 9. maja od 21 do 1 sat posle ponoći. Takođe, u toku Noći muzeja, u galeriji Eurocentar biće otvorena izložba rimejka Coca-Cola oglasa sa likovima naših poznatih glumaca i pevača.

Pogledajte još